Bisikletim çarşamba günü geldi,kurma işlemini yaptık,hafta sonu bindim ilk kez,keşke daha önce alsaymışım dedim,o kadar zevkli ki,gerçekten bu kadar zevkli olduğunu unutmuşum.haftasonlarını iple çekiyorum
ters mi takmışım gerçekten,o şekilde bindim üstelik,ama hiç rahatsız olmadım,aslına bakarsanız bir bisikletçiye götürmem lazım,ayarlarını yapması için,ama dayanamadım o şekilde kullandım.vidalarını pek açmak istemedik evde,olduğu gibi monte ettik.
Bu bayanlar için üretilmiş bir bisiklet, biliyorsunuz değil mi?
Sorun değil, her bisiklet unisex'tir yani her 2 cinsiyet de kullanabilir fakat neden WSD modelini tercih ettiniz?
Evet, boğaz ters takılmış, çünkü düşük modellerde Trek hep yüksek boğaz kullanır.
Ayrıca fren-vites kollarınız da çok yukarı bakıyorlar.Gidona 45 derecelik açıyla aşağı bakmaları gerekiyor.
çünkü bayanım,dolayısıyla bilerek bu modeli seçtim,zevk ve tercih meselesi.bisikletçiye bu konuları söyleyeceğim,gerekli düzeltmeleri yapması için.teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için,hergün yeni birşey öğrenmeye devam ediyorum.
Rica ederiz, forumumuzu takip edin ve aklınıza takılan her soruyu bizlere yöneltin, sizleri bilgilendirmekten zevk duyarız.
Aramızda bisikletçi bayanları görünce seviniyorum, zira bisiklet sadece erkek sporu/aracı değildir.Ne mutlu size.
Markası,modeli,kullanım amacı,rengi her ne olursa olsun yeni bir bisiklete sahip olmanın heyecanını tarif etmek mümkün değil.Heyecanınızı paylaşıyoruz,iyi günlerde kullanın...