Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 3900 E Hangİ AmortİsÖr Tavsİye Edersİnİz?

serbes

Üye
Tepki
4
Arkadaşlar,

21" kadro siyah Trek 3900 sahibiyim. Üzerindeki amortisörü değiştirmek istiyorum.
Atlama gibi olaylarım yok. Araziye giriyorum. Genelde de sahilde arnavut kaldırımlarında kullanıyorum.
Duke Race ve Pilot SL tavsiye ettiler.
Sun Tour XCP 75 i de düşük bütçe için bir arkadaş tavsiye etmişti.

Bu koşullarda Trek 3900 21" kadro için fiyat/performans olarak en uygun amortisör seçenekleri sizce neler olmalıdır...

Deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum...
Şimdiden teşekkürler...

Keyifli pedallar...

Not: Önereceğiniz modelleri nerede bulabileceğimi de yazabilirseniz çok memnun olurum. Çünkü telefonla arayıp anca eft-kargo seçeneği ile alabileceğim.

Scudo
ben amortisörüm upgrade lyeceğim zaman duke taktırcam bende eski model rst war..
onun için tawsiem duke tur...

Slm, Gerçekten iyi öneriler yapmışlar, Fiyat performans açısından Duke Race kesinlikle piyasada lider ben de kullanıyorum tavsiye ederim... pilot Sl hem daha pahalı hem daha ağır ama güzel bir amortisör, Duke ise çok daha özellikli güzel bir amortisör... Bir çok kalburüstü bisiklet mağazasından temin edilebilir...

Bencede ya Duke Race yada Pilot SL alın. Mutlaka 100 lük olsun 80 lik almayın derim.
Birde Duke Race ler 2003 model ....
Yeşil Bisikletten temin edebilirsiniz !....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Dün akşam üzeri Yeşil bisikleti aradım...
Duke race in ellerinde bulunduğunu ancak mat mavi renkte olduğunu belirttiler...
Mat siyah kadro da mavi renk nasıl olur tam canlandıramadım kafamda...
Ben gri renk bulurum sandım ancak ne yazık ki gelmemiş o renk 100 lüklerde...

Mat siyah kadroda mat mavi amortisör kullanan arkadaşlar var kötü durmuyor derim !...

Benimki de Mat siyah kadroda mat mavi, aslında o mavi koyu bir mavi ve çok tatlı bir renk, diğer renk olan gri den daha çok uyum sağlıyor. Bunun dışında DH e özel bir ilginiz yoksa 80 öneririm, zaten Xc de 80 mm standartlaşmış gibidir...

bencede 80mm daha iyi olur... aralarında 15 euro gibi 1 fark da war zaten hakan abinin dediği gibi yolda düz yerde kullancaksan yada çok aşırıya kaçmıyacaksan 80 uygundur...

103 kg mım...
80 yada 100?
Kilom fark ettirir mi?
Biraz ağır olduğum için (198 cm. 103 kg.) 100 lük uygun olur diye düşündüm...

ağırlık konusunda 1 şey diemiyecem ama genede çok atlayıp zıplamayacaksan...80 mm derim bana sorduğumda sadece içindeki hawa farkedio demişlerdi oda gerektiğinde basılıo zaten...

1de mat siyah kadroya beni fikrime göre mat mavi daha iyi gider gibi ama sen bilirsin...

Merhaba, Amortisör mesafesinin (travel) kilo ile ilgisi yoktur sadece kullanım alanı ile ilgilidir ve bisikletin geometrisini doğrudan etkiler. Kilonuza göre hava basılarak kullanabilirsiniz ayrıca Duke Race modeli kilonuza uygundur, pilot Sl tavsiye etmem zira boruları daha ince olduğu için daha çok esniyecek ve alınacak verim azalacaktır.

Selam Hakan..
Amortisör mesafesinin kilo ile ilgisi biraz vardır.. Arkadaş ağır, oturduğu zaman amortisör gömülecek. Az gömülsün diye çok hava basacak bu sefer amortisör sert olacak. 100 lük alırsa bottom out olayı (kuvvetli darbede dibe vurma) daha az olur. O kiloda biri için 100 lük düşünülebilir..
Gürsel

duke race 'nin mat gri rengide var.bence duke race alın çünkü hem daha hafif hemde pilottan daha çok özelliğe sahip.gri renklisini ise kızıltoprakta kaçkar bisiklette bulabilirsiniz

Geri