Arkadaslar bende bianchi orion ds war kuzenim 3900 almak istiyo trekten baska marka dusunmuyo iki bisiklet arasında kıyaslama yapacak olursak sonuc nasil olur???
Karşılaştırılmasına gerek bile yok.
Trek 3900.
Alırken de, kullanırken de, satarken de her koşulda avantajlı.
Kadrosu olsun, ömürboyu garantisi olsun, parçaları olsun; Orion'dan kat kat üstün.
Ömür boyu garantisi mi var TREKlerin? Ben yabancılardan Cannondale, yerlilerden de KRONun ömür boyu garantisi var diye biliyordum. TREK dışında var mı başka bilmediğimiz?
@athletic
Hiçbir şekilde mukayese kabul etmez. Trek çok daha üstün. Trek 3900 bisiklete yeni başlamış birisi için bence mükemmel bir seçim. Ben de bisiklete başlarken kötü birşeyle başladım. Hala tam toparlayabilmiş değilim. İyi bir giriş yapmak sporu sürdürmek açısından önemli.
tabiki Trek daha kalitelidir kabul ediorum fakat 3900 ile orion ds arasında ole fazla bi fark goremiorum jantlar aynı (markaları farklı ama aynı mal) amortisor orion daha iyi(suntour xct) vites cekis sistemi orion : tourney 3900: acera
orion:14 kg
3900:14kg sadece cekis sisteminde fark war arada 300ytl fark war ben orionu 0 ını 360 a aldım siz hesaplayın hangisi daha mantıklı
trek in kadro açıları daha güzel geliyor ve boy seçeneği var bianchi satan bir yere gittitğiniz de 18'' olsun dediğinizde yüz ifadesini merak ediyorum ayrıca acera
tourney den oldukça farklı