Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Gökay Akçay

Teşekkürler. Sokak hayvanlarıyla genelde iyi anlaşırım. 3 yıl önce Ballıca’da 20-25 köpek peşime takılmıştı. Limit buraya kadar ?

@Süper Dede

Teşekkürler abi. Bizlerin güzel hatıralarla dolu 2 haftalık bir macera yaşamamıza vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkürler.

@Ali Kılıç 35.5

Teşekkür ederim. Yazmak anıları canlı tutar.
Belki başkalarına da ışık olur.

Scudo
@KaragolAbdullah
Kardeşim harika bir yazı olmuş, bir solukta okudum. Hopa'dan Kemer'e kadar tüm yarışı adeta tekrar yaşadım diyebilirim. Kemer'e ulaştığımda, takip aracının içinden; "Hoşgeldin Bahri abi" diye seslenişin bile kulaklarımda tekrar çınladı. Güç, cesaret, performans ve motivasyon gerektiren bu başarını tekrar tebrik ediyorum.

@Çağdaş78

Teşekkürler. :)

@Bahri Kaplan

Teşekkürler Bahri abi. O süreçleri sende yaşadın. Kolay iş değildi. Zorlukların üstesinden hep beraber geldik. Bu başarı hepimizin.

Blog sayfası linki paylaşılması yasak olduğu yönetim tarafından bildirildi ve raporumu aşağıdaki başlık altında yeniden yayınladım.

TTUBR yarış raporum

Son düzenleme:
Yeni yarışta zorunlu rota olacak. Yaklaşık 2800 km yi bulacak. Yarışa katılım ücreti ilk yaris ile aynı olacak. Kurallar biraz daha katı olacak. Tracker yerine yazılım uygulaması yapılacak ve yine harita üzerinden izlenme olanağı olacak. Elli kişi ile sınırlandırılacak. Bu sayıda ilk yarisa katılanların önceliği olacak. Yarış kabaca Trabzon, Samsun, Ankara, C.kale, Balıkesir, Kutahya, Afyon, Isparta, Antalya, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kas, Kalkan üzerinden Marmaris'te son bulacak. Daha ince ayrıntıları birlikte tartışacağız.

@Süper Dede yalnış anlama olmasın, sanırım yarışla ilgili sınırlayıcı kısım mesafe yada kontrol noktalarının sayısından ziyade , yarışın kaç gün süreceği olacaktır. 15 gün senelik izin kullanabilen birisi için sorun olabilir.
Saygılar.

@Çağdaş78
Uyarı için teşekkürler. Ancak günlük ortalama 200 km ile on dört gün sürer ki bu da hiç zorlayıcı değil. Tcr de 3750 km yi on beş günde hanımlar bile bitiriyor. Yani şunu söylemeye çalışıyorum, önümüzde on ay var bu da hazırlanmak için yeterli zaman.

@Süper Dede

Son TCR birincisi bir kadın olduğu için cümleyi yeniden yazalım: TCR'de 3750 km'yi on beş günde beyler bile bitiriyor :)

@Süper Dede

checkpointler belli mi? belirtilen şehirlerin hepsinden geçme zorunluluğu var mı?

@bisikletgundemi
Rotada yazılan şehirlerden geçme zorunluluğu var. Kontrol noktalarına gönüllü arkadaşlar bulursam dört ana noktada görev yapacaklar. Bulamazsam daha değişik formüller bakılacak...

@Süper Dede

Naçizane önerimdir: Rotayı Eskişehir'den geçirin. Velesbid Bisiklet Evi ile konuşun, turculara açık bir konaklama mekânı orası aynı zamanda, hem arkadaşlar için dinlenme imkânı ve teknik destek sunabilirler hem de checkpoint noktası olarak gönüllü olabilirler. Etkinliğin tanıtımına da katkıları olur, iyi de bir dayanışma sağlanır. Böyle etkinlikleri sadece sportif organizasyon olarak düşünmeyip, bu türden dayanışmacı işbirliklerine de açmakta fayda olacağı kanaatindeyim. Forumdaki Eskişehirli arkadaşlar bu ilişkinin kurulması için ellerinden geleni yapacaklardır sanırım.

Naçizane önerimdir, şüphesiz ki en güzelini siz bilirsiniz :)

@Süper Dede
Mümtaz Ağabey,
Sprint finish tarzı bir şey de düşünüyor musun? Belki izin sıkıntısı olan,kendisinde yeterli kondisyonu görmeyen ancak yarışın heyecanını yaşamak, organizasyonun değerli bir parçası olmak isteyen arkadaşlar için güzel bir alternatif olabilir.Yarışın özüne ve insicamına uygun olur mu onu sen daha iyi bilirsin.:harika:

@hamlet2006

@hamlet2006
sevgili kardeşim Süleyman, bu tür bir uygulama hem maliyet hem de fazladan eleman gerektirir. İsteyen istediği noktaya kadar, zamanı veya kondisyonu elverdiğince yarışabilir. Zaten bu macerada amaç, katılımcıların nereye kadar gidebileceklerini sınamak değil mi...? Bırakalım tüm katılımcılar bütün performanslarını ortaya koyup kendilerini ne kadar geçebileceklerini görsünler...Türkiye Coğrafyası Bisikletli Macera Yarışı'nı organize edelim ve izleyelim... :harika: :)

@Ali Kılıç 35.5
Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar.
TTUBR01 bitti. Bu alanda ilk tecrübemdi.
Mümtaz abi ile yarış sonunda yollarımızı ayırdık.
Sanırım her ikimizde kendi yarışlarımızı düzenleyeceğiz.
Gönül isterdi ki birlikte yapalım. Bütünlüğü bozmayalım. Her şeyin hayırlısı.
Ben yinede Mümtaz abinin yarış takvimiyle çakışmaması için tarih ile oynayacağım. İsteyen istediği yarışa veya her ikisine birden katılabilsin.
Bu ayrılığı Bisiklet adına olumlu buluyorum. Zira artık iki uzun mesafe yarışımız olacak.
TTUBR02 de görüşmek üzere.
Hoşçakalın.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri