Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@salih67

Topeak RX 3D selelere bakın derim.. ben bundan aldım :)) bunlar pelvis boyutuna göre farklı boyutta en darı bu ama yine de 15 cm e yakın genişliği ;)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Onur ŞENKAL

Daha önce bu tarz uzun süreli kullanımlar için sert sele tavsiye edilmişti, bunun uzun soluklu kullanımını test ettiniz mi? Kullanılan madde foam imiş yumuşak mı yapısı?

@Abdülkadir Ergin evet yapısı yumuşak ama 2 arkadaşım kullanıyo hatta taytsız falan da kullandıklarını söylediler ama uzun rota hiç denemedim denedikten sonra görüşlerimi yazıcam ;) Açıkcası sele tavsiye vermek bile yanlış şuann :))

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Onur ŞENKAL

Yumuşak yumuşak şimdilik hoştur belki :) Ama 10 gün boyunca günde 200-300 km. yol yapılan bir kullanıma maruz bırakılınca kaseyi tahriş ediyor diyorlar deneyimli üstatlar. :islik:

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Süper DedeKızım doğduğunda 30 €'ya varasıya 3-5 emzik aldık. Keçi gitti Türkiye'de 50 kuruşluk bakkal emziğini kabul etti [emoji38]. Onun gibi sizde semer beğenmiyorsunuz sanırım [emoji39].

Cemal Ç.

Bu arada Samsun-Çanakkale ve Çanakkale-Kemer arasına, denize yakın iki kontrol noktası daha olsa iyi olmaz mıydı? Ya da o zaman süre mi yetmiyordu? Hani deniz görsün, manzaraya doysun yarışçılar diye düşünmüştüm. İleriye yönelik daha çok katılım olur ve Türkiye'nin tanıtımına faydası olur diye düşünüyordum.

Cemal Ç.

@CmlCLK
Arkadaşlar rota serbest, isteyen sahil boyu gidebilir. Çabuk bitirmek isteyen kısa rotadan gidebilir. Seneye rota daha değişik olacak. Belki daha zorlu...

@CmlCLK

Bu tür yarışların doğasında özgürlük var. İstediğin rotayı kendin belirle. Tabiki en keyifli yolu siz seçeceksiniz. Farkındaysanız biz kontrol noktalarını azaltmakla aslında işimizi zorlaştırıyoruz. Zira güzergah fazlalığı organizasyonu dahada zorlaştıracak. Araç takibinde daha fazla emek sarf ettirecek.
Bunun bilincindeyiz. ve sizlerde işimizin ne kadar zor olduğunu anlamışsınızdır.

Yarışlarla ilgili benim bildiğim, başlangıç ve bitiş arasını en kısa sürede gitmek. Yani birşey bilmiyorum [emoji28]. Kafa karıştırmak istemem, mazur görün lütfen [emoji4].

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@CmlCLK

Bu platformun amacı hem duyurmak hemde kafalardaki karışıklıkları gidermektir. ;)
Meraklanmayın kafası karışan olursa buradan yazar ve karışıklık gidene kadar açıklamalara devam ederiz.;););)

Ayrıca bu yarışı bitirmek çok değerli. En kısa sürede bitirmek ise paha biçilemez. o_O:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri