Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geçtiğimiz hafta ege bölgesinde 2 gün toplam 300 kmlik bir bikepacking turu yaptım. Çok keyifli geçti ve olmayacak iş değil. Ki kondisyonum yok denecek kadar da azdı.
Takipteyim..
Bu da fotosu bikenin

180267 dosyayı görüntüle

Scudo
@Mr. Bağlama
Kuvvetle muhtemel temmuzun ilk haftasına kaydıracağız, amacımız daha çok katılım...:)

Süper haber Çok teşekkür ederim Hopada görüşmek dileğiyle ‍♂️‍♂️

Sevgili arkadaşlar, organizasyondaki arkadaşlarımla tarih konusunu görüştüm. Sonuç olarak sizlerden gelen talepler doğrultusunda, Transavrasya (transeuroasia) startımızı 06. Temmuz .2018 cumartesi akşamına aldık. Kesin start saatini daha sonra bildireceğim...:):harika:

@Süper Dede Mümtaz abicim bende ciddi ciddi niyetliyim. Allah'tan bir mani çıkmazsa katılacağım inşallah. Hatuna da çıtlattım izni aldık. :) Bisiklet için yol demişsiniz gerçi ama tekrar sorayım. Carraro CR062 mi Salcano City Sport mu sizce hangisi daha uygun olur? Yolu daha çok seviyorum aslında ama konforlu olur mu bilemiyorum.

@Abdülkadir Ergin
Aslında siz hangisine daha alışıksanız, yani hangisini daha rahat olarak uzun süre kullanabiliyorsanız en uygunu odur...:)muhakkak ağırlıkları arasında büyük farklar olmaması da bir etken...:)

@Abdülkadir Ergin
Nasıl izin aldın çıtlattığın gibi, formülünü bize de anlatır mısın? Biz bir action olacağı zaman haftalar öncesinden başlıyoruz stratejik planlara :)
Bir de farklı tutuş açıları nedeniyle kesinlikle dropbarlı bir bisiklet öneririm. Zira bu açıları ve aero pozisyonu kelebek gidonda bile yakalayamazsınız.

@Kuzey Ege
Aslında, başka bir başlık altında " bu tür organizasyonlar için eşler nasıl ikna edilir" konusunu uzmanlara sorarak irdeleyebiliriz...:)Eminim, bu konuda emsalsiz teknikler çıkacaktır...:koptum::koptum::koptum:

@Kuzey Ege Allah nazardan saklasın pattadak söylememle katıl yaa demesi bir oldu :) Bunda Çeşme Granfondo'ya çocuklarla beraber gitmenin de büyük payı var bence. Piknik havasında gitmiştik ailece eğlenceli geçti o gün, altyapıyı inceden sağlama almışız demek. Maddi kısmından hiç bahsetmedim ama. Alıştıra alıştıra daha vakit çok :D

@Abdülkadir Ergin
:):):)

@MakRo
kesinlikle katılıyorum, oradaki teknikler olağanüstü...:D:D:D

@hamlet2006

:D :D
yok ki bir gravelimiz,
Hayat olmuş gargamelimiz.
Hani nerde tornavidamiz vede pensemiz?
Bulutlara mani dizmektir felsefemiz :D

Dostum beni aşar o isler ehehe

Durum