Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

mumtaz abinin canli yayinini setrettim. hirs yapmadan tadini cikarara keyfe keder bir tempoyla en yuksek 115 hr ile etabi tamamladigindan bahsetti. bu yasta mukemmel performance. eminim yasi genc olsaydi birinciligi zorlardi. ama olsun gonullerin sampiyonu oldu:)

Scudo
@yusufgs36
Keşke bize de haber verseydin biz de seyrederdik.:snzdglsn::uzgnm:
Ben bu Trans Troy Race'den hiçbir şey anlayamadım.:kötü:Bu yarış nasıl takip edilir, onu zaten hiç kimse çözemedi galiba.:confused:

@birolcakir abi bende gelmeyi çok istiyorum umarım o zaman şartlar el verir. kendi adıma konuşmam gerekirse yaptıgım en uzun km 250km. ama onda da kartepeyi inip çıkmıştım. bu sene endurance bir kadroya ve yokuşlar için daha makul oranlara geçeceğim farklı olacaktır diye düşünüyorum. bisikleti aldıktan sonra 45 gün içinde 1500km lik bir rota hazırladım sanırım benim için iyi bir sınav olacaktır. benim kısa tecrübelerime göre su içmek çok önemli (krampları önlemek için) ve beslenme planını iyi yapmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@hamlet2006 yaris organizasyonu bastan sona tecrubesizlikten kaynakli eksiklikerle doluydu tanitim, etap bilgisi, yarismacilari takip ve sair. tcr’a benzer ama bir tcr degil:) seneye basta tanitim olmak uzere daha ciddi bir calisma yapilabilir. ayrica turkiye, ege kiyilarindan ibaret degil. istanbulsan baslayip sahillerden gecilerek ulkemizin dogusunda veya guneydogusunda yaris bitirilebilir. dogu topraklarimizin da tanitimi yapilabilir.

@yusufgs36 Antrenman yapalım biz de katılalım hocam.Ne dersin.:harika:

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
" Trans Troy " tamam yurtdışındaki yarışlara benzediğini belirten, atıfta bulunan bir isim. Ama " Ege yada Akdeniz Ekspresi " gibi bir isim olamaz mi? Yarışmanın tarzına daha uygun gibi diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

@yusufgs36 Nasipse olur
Birol Ağabey geliyormuş.Mümtaza Ağabey de Mehmet Ali de gelir tekrar inşallah.
Belli mi olur Özcan. Ağabey,Sadi İmren ,Kudret Ağabey belki Atasoy Ağabey belki daha fazlası müthiş şenlikli olur

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@yusufgs36 ilk organizasyon olduğunu düşünürsek çok başarılı olduklarını söyleyebilirim. Onca insanı takip Edip ihtiyaç duyduklarında yanlarında olabilmek çok kolay iş değil. Hele ki katılım daha fazla olsaydı daha başarılı olunurdu. Bu tür organizasyonları kusursuzlastiracak ve büyüyecek olan bizleriz. Bizler destek olmalıyız ki Türkiye adına güzel işler yapilabilsin.

Bardağın sadece boş yerine bakmak kimseye yarar getirmez.

@hamlet2006

Yok bu olay beni aşar,birde pedal türkten serkan ile muhabbet ettik ,50 yaş üstü için bu iş bence riskli,işin bilimsel yanını zati doktorlar söyledi,50 yaş üstü insanlar yarışacak ise kısa etaplarda yarışsın demekteler,bu 1200 km olayı için uzman doktor kontrolünde olunması gerekirde genede taraf olmazlar,yaşam unitemizden taviz vermeden kendi namıma sadece en az 53 km en çok 63 km bana yeterli olacaktır,artık genç değiliz

@Kudret Kurtcebe Maşallahın var:Maşallah.
Gençleri cebinden çıkarırsın ağabey.
Kendin için hangisinin daha iyi olduğunu bildiğini de bildiğimiz için sana saygımız sonsuz.
Sen istersen yapabilirsin buna da inanıyoruz.

Yarışlarda görüşeceğim, beraber yarışacağım arkadaşlar vardı. Veya malzeme alıp vermek gibi çeşitli nedenlerden görüşeceğim kişiler. Bazılarının numarası var, bazılarınınsa yok. Bu yüzden buradan yazma gereği duydum.

Arkadaşlar maalesef bacağı kırdım. Yokuş aşağı giderken arkamdan gelen başka bir bisikletçi hızla bana çarptı ve GÜM. Tamamen İyileşmek ne kadar sürer bilemiyorum. Yatağa bağlı bir canlıyım. Şu an yazmak bile bana zor geliyor. Transcontinental hayal oldu artık, başka bütün yarışlar hayal oldu.

Görüşemeyeceğimizden her şeyi iptal edelim lütfen.

@MehmetAliB.cok gecmis olsun, umarım en kısa surede eski saglıgınıza kavusursunuz.paylasilarınızı ilgi ve begeni ile takip ediyordum.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MehmetAliB. Geçmiş olsun ,çok üzüldüm.
En kısa sürede sağlığına kavuşursun İnşallah

@MehmetAliB. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

@MehmetAliB. Kardeşim hemen karamsarlığa kapılma daha 3 ay var Allahin izniyle iyilesirsin. İyilesemesende gelecek yıl direk katılmanın için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırım.

@MehmetAliB. hocam geçmiş olsun acil şifalar. Transcontinental'i senin yorumlarınla okumak isterdik

Geri