Çok geçmiş olsun arkadaş, yazının sonu komik olmuş görünmez kaza bende çoğu zaman o yolu kullanırım trafikte pek panik yapmam ben 2.10 pek kalın bir lastik sayılmaz hafif bir inmede rayların arasına girebilir. nitekim 2.2 lastik kullanırken o tramvay yolundan gülhaneye dogru inerken raya degilde mazgala ön teker girmişti allahtan takla felan atmamıştım ama jantım yamulmuştu. şuan 2.30 lastik kullanıyorum raylarda ve mazgallarda denedim hiçbirine girmiyor fakat biraz yorucu. tekrardan geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun, neyseki minimum hasarla atlatmışsın. Yalnız bisikleti genel anlamda temkinli kullanmakta yarar var şehir içinde. Tramvay yolu, raylar derken sen temkini elden bırakmışsın biraz. Kazasız sürüşler dilerim herkese.
geçmiş olsun. tranway raylarından geçmek zorunda kaldığımda en az 30 derece açyla geçiyorum üzerinden. tabi seninki panik ile gelişen bir olay. tekrar geçmiş olsun
yol bisikleti ile aynı yolda bu tür bi kaza sonucu sol bacağımda ödem oluştu..2 ay yürüyemedim....Hata köküne kadar bendeydi...Aman diyim mecbur kalmadıkça o yolu veya bu tür yolları kullanmayalım..Tranway yolundan ziyade yayalar çok tehlikeli..Geçmiş olsun.