Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Decathlon'a zwift coglu d100 ve d500 modeller gelmişti.
D100'ün internet stoğu tükenmiş bile.
Bu D100 ü ya bir iki tane getirip sokuyorlar stoğa. Ya da biri fantazi amaçlı topluyor. Sonra Reno 5 parçalarının bütün Türkiye de tek kişide olması gibi, verecek piyasaya.

• Beğen
Tepkiler: oguz o
Scudo
@sevilcan selam. lastik konusunda bilgiye hakim değilim ama evinizdeki zeminin montajı iyiyse (çok eskimiş ahşap vs) ses konusunda gayet iyi ürün.

Bu D100 ü ya bir iki tane getirip sokuyorlar stoğa. Ya da biri fantazi amaçlı topluyor. Sonra Reno 5 parçalarının bütün Türkiye de tek kişide olması gibi, verecek piyasaya.
bunu yapan olabilir çünkü stok konusunda sene başında bende almıştım o zaman gelmişti decathlon da tanıdık var ona sorum adet yüksek geldi ama sipariş çok verildi dedi hatta bir isim 3 tane birden almış sadece Ankara mağazasından.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
bunu yapan olabilir çünkü stok konusunda sene başında bende almıştım o zaman gelmişti decathlon da tanıdık var ona sorum adet yüksek geldi ama sipariş çok verildi dedi hatta bir isim 3 tane birden almış sadece Ankara mağazasından.
Stokçuluk her yerde 😡

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
2 katına çıkmış fiyatlar, kış kapıya dayanınca :booo:

• Kızgın
Tepkiler: Ricochet
bu konuda satıcıların dikkat etmesi lazım nasıl acil durumlarda herkes sadece 1 tane 5 lt yağ alabiliyor aynı şekilde her kişinin tek alma hakkı olması lazım.

bazıları için caydırıcı olabilir.

bu tip ürünleri de kurumsal işletmelere satmamak lazım onlar üstüne fiyat koyup satıyorlar.

Elite Justo almistim 2 sene kadar oldu sanirim. Son 2-3 aya kadar cok dikkat edilir ses sorunu yoktu ancak artik giderek problem artiyor ve artik komsulari da rahatsiz edecek noktaya geldi. Daha once karsilasan olmus muydu?

Bugun destek hatlarina da video kayitli ticket actim (kisa zamanda doneceklerdir diye dusunuyorum). Ama daha once karsilasan oldu mu ve olduysa nasil cozuldu merak ettim 🧐

Elite Justo almistim 2 sene kadar oldu sanirim. Son 2-3 aya kadar cok dikkat edilir ses sorunu yoktu ancak artik giderek problem artiyor ve artik komsulari da rahatsiz edecek noktaya geldi. Daha once karsilasan olmus muydu?

Bugun destek hatlarina da video kayitli ticket actim (kisa zamanda doneceklerdir diye dusunuyorum). Ama daha once karsilasan oldu mu ve olduysa nasil cozuldu merak ettim 🧐
Tam olarak nasıl bir ses çıkartıyor ? Videoyu eklermisiniz buraya. Elitenin dillinden anlayan bir arkadaş var ona danışalım :)

YouTube'da bazı modeller için kayış veya rulman değişim videoları vardı resmi sitenin son kullanıcının yapabileceği, bi kurcalamak lazım siteyi

Geri