oğuz tüm
Daimi Üye
- Tepki
- 159
- İsim
- Oğuz
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin ramazan ı şerifi mübarek olsun. Ben başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum sizlere bilgilendirebildiğim kadar bilgilendirip daha bu işte yeni olan arkadaşları bilinçlendirmek için bugün akşam vakti işten çıktım eve doğru gelirken normal yolumdan aheste aheste gidiyorum sağ tarafımda araçlar park edilmiş ve 10 mt. ilerimde benzinlik var hızım 20-25 civarı birden benzinliğin ordan (yanlış ve ters yol) mandanın biri atladı aracıyla frene asılmamla birlikte baktım benim bisiklet yalpalanmaya başladı yapıcak bişey yok mecburen yatırdım sağa arka tekerim aracın tamponuna vurdu olanca hızla bende yara bere çizik ya da her hangi bir şey yok allah korudu ki düşmedim baktım aracın camı açık 2 laf etmeden geçmiyim dedim artık başladım bağırmaya bu kroya dikkat etsene falan haksız olduğunun farkındamısın yola pat diye çıkılmaz ya ben değilde hızla gelen bir araç olsaydı içerdeki karını çocuğunu düşünmüyormusun vs. vs. bağırdım çağırdım adam sustu hiçbişey demeden sonra demezmi ben görüyorum yolu diye neyse dedim içimden iftar vakti değmez abi sen dikkat et yeter dedim çektim geldim
Sonuç: arka lastiğin akort ayarı gitti sanırım onu ayarlattırmam gerekicek
Çıkartılması Gereken Ders: yolda birçok kendini bilmez dengesiz dolaşırken biz bisiklet sürücülerinin kaale alınmadığı istanbul trafiğinde yol ne kadar boş olsa bile dikkati elden bırakmamak. okuyana okumayana teşekkürler başımdan geçti dökmek istedim buralara
Sonuç: arka lastiğin akort ayarı gitti sanırım onu ayarlattırmam gerekicek
Çıkartılması Gereken Ders: yolda birçok kendini bilmez dengesiz dolaşırken biz bisiklet sürücülerinin kaale alınmadığı istanbul trafiğinde yol ne kadar boş olsa bile dikkati elden bırakmamak. okuyana okumayana teşekkürler başımdan geçti dökmek istedim buralara