Scudo Sports

"Trafikte Bisiklete Saygı"İmza Kampanyası

Bilgilendirdiğin için teşekkürler, burada olup da imzalamayacak biri yoktur zaten... Umarım amacına ulaşır...

Scudo
Şu ana

Şu anâ kadar arkadaşların yorumlarına katılıyor ve destekliyorum.

BİSİKLETLİYE ŞEHİR İÇİNDE VE ŞEHİRLER ARASI YOLLARDA SEVGİ VE

S A Y G I B E K L İ Y O R U Z

Trafikte araç kulanan sürücülerden isteğimiz saygı,sevgi ve yolları paylaşmak.Lütfen bisikletforum ailesi olarak kampanyaya katılalım ve katılım sağlayalım...

HİÇBİR ŞOFÖR KÜTAHYADAKİLER KADAR SAYGISIZ OLAMAZ çok zor bi durum bazen öle bi oluyoki araçları bile göremiyorlar hele ramazan da insanın üstüne üstüne sürüyorlar geçtiğimiz ramazan da trafik yüzünden tam 6 defa kaza geçirdim ufak tefek sıyrıklar ama ne olursa olsun biraz daha saygı gösterebilirler yarışa gittiğimiz heryerde daha fazla saygı görüyoruz bu normal ama bize kütahyalılardan sonra oralardaki şoförler melek gibi geliyor konuyu açana sonsuz teşekkürler

Arkadaşlar bu anlamlı ve güzel kampanyaya destek verdiğiniz için hepinizi canı gönülden tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duyarlılığımız devam ettiği sürece bisiklet gelişmeye devam edecek ve trafikteki konumumuz kabul ettirilecektir. Ama bugün ama yarın, illaki olacaktır... bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi yapmamız gereken bu önemli faaliyeti tüm bisikletseverlere, tanıdıklarımıza, eşe dosta iletmek ve olabildiğince fazla imza toplamaktır. Bu konuda PS bisiklet topluluğu olarak her türlü desteğe açığız. Ayrıca destek veren siteler/topluluklar/kurum kuruluşlar dilerlerse destek verdiklerini belirtmek üzere imzadan sonra yönlendirileceğiniz tartışma platformundaki "kampanyayı destekleyenler" başlığından link verebilirler.

Kampanya hakkındaki görüş öneri ve sorularınızı e-mail adresim olan gezginruh06@gmail.com adresinden bana ulaştırabilirsiniz.

Bol pedallı günler...

selam KevSerSeri
bende desdekliyorum
ve ekliyorum
artık anlasınlar bisikletin sadece
cocuk oyuncagı olmadıgını...

@cyclist_43

Ciddi misin yaw bir ay içerisinde 6 defa kaza derken. Hadi bunlarda ucuz atlattın. Ya sonuçları kötü olsaydı, ya kalıcı hasarlar verseydi sana... İşte biz bir gün bunların olmaması için çabalıyoruz... Umarım başarabiliriz...

@radmin

İmzalar topandıktan sonra kağıtlara döküm yapılacak. Daha sonra bisiklet dernekleri ve kulüpleri tarafından ilgili mercilere iletilecek. Bisikletçinin yalnız olmadığını, bir çok kişinin şehir içinde de bisikleti kullanmak istediğini duyurmamız gerekiyor. Bu sayede daha temiz, daha yeşil, daha sessiz olacaktır sokaklarımız, şehirlerimiz...

hep yakındığımız şeydi ama böyle bir çalışma da yapmıyorduk,hemen imzaladım.
teşekkürler...

Benim en çok şikayetçi oldugum konu
Yolda giderken bir aracın sizin önünüze geçip saga yanaşması ve hiç kontrol etmeden kapıyı açması.
Bu şekilde bir çok olası kazayı ucuz atlattım :boese157:

Tabiki her bisikletseverin bu kampanyayı desteklemesi gerekir.
Ama bir noktayıda gözden kaçırmamak gerekiyor. Trafikte yer alan sürücülerin bizlere karşı saygılı olmalarını istiyor isek bizlerde en az onlar kadar trafik kurallarına uymaya çalışmalıyız. Bazı arkadaşlarımız özellikle genç bisikletçiler dikkat çekecek kadar trafik kurallarını ihlal ederek bisiklet kullanmayı bir alışkanlık haline getirmişler. Bu tavırlarıylada tepkiyi üzerlerine çekiyorlar.
Lütfen trafikte her zaman dikkatli ve kurallara uygun kullanalım ve ne kendimizi nede başkalarını tehlikeli bir duruma sokmayalım.
A.Bülent Yamaner

bu konuyu sonuna kadar destekliyorum çünkü kütahyalıyım çünkü türkiyenin en saygısız şoförleri bizde ayrıca böyle bir konuyu açtığı için kevser arkadaşımı kutluyorum çok teşekkürler tebrikler cyclist_43 : )

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
Tabiki destekliyoruz. Ama imzalar kağıt üstünde ya da sanal ortamda kalmazsa amaca ulaşılır. TBMM'de ilgili komisyona ya da meclis başkanına ulaştırılmalı. Bunu yaparken de basının desteğini ve ilgisini mutlaka almak gerekiyor.

@c.turhan

Haklısın Cahit Abi. İmzalar belli bir seviyeye ulaşıp, yurt genelinde duyurulduktan sonra senin de bahsetmiş olduğun faaliyetlere girişilecektir. Buna hiç kuşkunuz olmasın...

• Beğen
Tepkiler: c.turhan
Arkadaşlar imza attıktan sonra yönlendirileceğiniz sayfadaki "editörün yorumu-Kampanyanın amacı ve işleyişi" isimli başlıktan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar basın kuruluşunda görevli herhangi biriyle irtibata geçmiş olan varsa onunla konu hakkında iletişime geçmek için bir bağlantı adresi (e-posta, tel no vs...) verebilirse sevinirim. Biz birçok yerle irtibata geçtik. Fakat ne kadar fazla olursa o kadar iyidir.

mail adresim: gezginruh06@gmail.com

Geri