Scudo Sports

Trafik canavarlarına karşın gidon bandı

Burak_Dingiloglu

Daimi Üye
Tepki
113
Bisiklet
Diğer
Trafikte sürerken çoğu kez hunharca açılan sol kapılar yüzünden kaza yapmaktayım. Kelebek gidon kullanmaktayım,Cinelli marka Cork gel gidon bandı kullanmaktayım. Süngerimsi yapı yüzünden kazalardan sonra yırtıldı. Bunun yerine sert malzemeden olacak deri gibi fakat uzun turlarda sünger gibi kauçuk olmasından dolayı konforu aratmayacak. Önerebileceğiniz bu tarzda gidon bandı var mı? Santos marka gidon bantları gayet iyi gibi duruyor,tavsiye eder misiniz?Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: neurologist
Scudo
gidon üzerine koyulan jellerden temin edip, üzerine istediğin bandı sarabilirsin

@Tasogare

Gidon bandının yırtılmamasını sağlayacak bir jel mi ? Mesele gidon bandının kolayca yırtılmaması...

@Çağrı Öztürk
aynen tam olarak oyle :) jelleri konfor için kullan, üstüne sert sargı sar demek istedim

@Burak_Dingiloglu
gidon bandıdır yırtılır, o kadar da takılmayın diicem :)
yalnız başlık çok iyimiş, trafik bandıyla gidon canavarı dövülüyor sandım bi an

benim gidonunda süngeri yırtıldı internette elbet vardır dedim ama gidont bandından başka birşey bulamadım

Konfor için arıyorsanız "Lizard Skins" markasına bakabilirsiniz,genelde yol bisikletlerinde kullanılıyor konfor için.

@Tolga Çelebi
Evet bu markanin modelleri iyi gibi hem malzemesi sert hem de konforlu soyleniyor. Kalinliklari degisiyor,kalinligi arttikca ne degisiyor tam olarak? 3 farkli kalinligi var DSP modelinin... ayrica Brooks'un da benzeri modelleri var. ikisi arasinda kaldim
.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deri gidon bandi al, 20 yil kullan.
Kapilara da dikkat et.

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Brooks gidon bandı da çok başarılı bence

Lizard Skins DSP 3.2 kullanıyorum genel olarak çok memnunum ancak sizin istediğiniz gibi dayanıklı değil yüzey kaplaması çok çabuk atıyor ...

• Beğen
Tepkiler: Burak_Dingiloglu
@Hamid Asım

Bisikletin yere düşmesinde kolayca yırtılabilir mi?

@Şafak Hasret

Brooks'un cambium adı altında gidon bandı var,onu mu kullanıyorsunuz?

yüzeyi kaydırmaz bir malzeme ile kaplı, sürtme düşme vs olursa kolaylıkla sıyrılabilir çok dayanıklı bir malzeme değil...

Geri