Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

trafik canavarı

cheddar

Üye
Tepki
14
işte 15 yasında bısıklet sporuna gonul vermıs bır kız.Sakaryada ıdmanda mınıbus altında kalıyor. .hemde emniyet seridinde.Haber TAKVİM GAZ. Adapazarı'nda Yeni Yerleşim Bölgesi'ndeki duble yolun emniyet şeridinde antrenman yapan Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı sporcusu Betül Coşan (15), midibüsün altında kaldı. Ağır yaralı halde Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Betül, burada yapılan ilk müdahaleden sonra Toyotasa İlk Yardım ve Trafik Hastanesine sevk edildi. Ancak genç kız, hastanedeki tomografi cihazının bozuk olması nedeniyle tekrar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. İki hastane arasında 2 saat vakit kaybeden küçük sporcu yolda hayatını kaybetti..Ailesine başsaglıgı diliyorum.Lütfen herkes daha dikkatli olsun.

Scudo
ya nedir bizim bu minıbusçülerden cektiğimiz gecende beni bakırköyde sıkıştır dı da sıkıştırdı zor kurtuldum ilerde tarafik şıkıştı gitim yanına demezmi seni burda döverimde ye actı kapıyı iniyorsu ilerde polisler vardı allahtan polis dedi bişey yaptımı zarar verdimi dedim hayır şikayetçimisin dedi bende bişey yapmadı diye olmadım hem olsam nolur mınıbusçü !!!

Geri