Scudo Sports

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

Scudo
Sonsuz teşekkürler Mustafa Sayar. Hedef büyüdü, Türk bisikletçileri için artık hiç bir başarı hayal olmamalı. Destek çıkılınca gençlerin nasıl başarılı olabileceğine en güzel örneklerden biri Mustafa Sayar.

http://m1304.hizliresim.com/18/u/mgqx8.jpg

@Serkan.ÇABAŞ

Kesinlikle haklısın, ESAS TORKU sporu şimdi göreceğiz.
MUSTAFA SAYAR'ı önde nasıl ve ne kadar koruyabilecekler.
işte bundan şüphe duyarım ben sadece...

@serkan hilal

Bence Avrupa'ya gitmenin tam sırası . Bir Fransız veya İtalyan takımı çok yakışır . İtalya öncelikli ,muhakkak teklifler gelecektir. Daha öncede teklifler gelmişti ama Şekerspor'dan ayırmazlar

@mcsbenz

6. Etap / Son 3 KM:

[video=youtube_share;0yww20gLFzY]http://youtu.be/0yww20gLFzY[/video]

:) :) Mustafa Sayar-Konya Torku Şeker Spor-Türkiye'nin gururu Maşallah!.

Tourofturkey.Bodrum-Selçuk/Meryemana-Bülbüldağı!.:( :(

Bülbül Dağın da,Bülbül gibi şakıdı.:) :)

Tırmanma da Finişe son 3 km. kala,atağa kalkıp,hemde tek başına zorlu Rampayı,üstelik en büyük dişliyi çevirerek birinci oldu.Tebrikler Mustafa Sayar.Tebrikler Konya Torku Şeker Spor.Teşekkürler Türkiye..

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Sayar, "Gabrosvki çok iyi bir sporcu. Maalesef geçen yıl hırsının kurbanı oldu. Benim bu konularla hiçbir alakam yok. Umarım bir sorun yaşamam" dedi.

mustafa böyle bir açıklama yapmış ve kendinden emin değil yazın sonunda haberini alırız dopingli çıkarsa

@Cem Unden

o şehrin valisinden şüphelenirim o halde ben
ya da her zaman ki gibi tepkiler fazla gelince kararını değiştiren siyasetimizin de etkisi

@Cem Unden

:) Ağzına Yüreğine Sağlık Cem Kardeşim..

Youtubedan izledim son kmleri yav spiker dediğin biraz tutkulu olur. Öyle bir anlatır ki ekran başında tüylerin diken diken izlersin. Gerçi anlatmasına gerek kalmadı izlediklerimiz yetti. EVET MUSTAFA GİDİYOR GİDİYOR !! KİMSE CEVAP VEREMEDİ MUSTAFAYA !!!

@Serkan.ÇABAŞ

Birincisi bence kendinden şüphelen .... herşeyi bir yere bağlamayı da bırak istersen...

İkincisi aylarca biz burada Lance dopinglidir derken , bana demediğin laf kalmadı ama şimdi şak diye Mustafa Sayar'a dopingli dedin ... Nereden bu kesinlik ?

@Kadir Altuntaş

Yıllardır ne yaptığını pek anlayamadığım Rıfat Çalışkan efsanesini dinlemek yerine artık bisiklet sporunda bir şeylere şahit oldum . Mustafa Sayar , bu sene çok formda . Cezayir'de 1 ay önce çok büyük başarılar kazandı . Daha 15 gün önce Ukrayna'da harikaydı . Zaten başarı bekliyorduk. Konya'ya gömerler adamı , eğer aksi birşey çıkarsa ; sürgün olur

bisiklet formunda üstün körü siyaset yapcak değilim. bi ara konuşuruz o konuları başka forumlarda
lance konusu ap ayrı bişey

ha mustafa ya neden sallıyorum şuan türkiye turunda olup, şüphelinmeyen yok twitterlarını takip ederseniz ki..
hem kaldıki ben mustafa umarım dopingli çıkmaz diyorum kaldı ki kendisi de "umarım bir sorun yaşamam" diyor kendisi bile şüpheli yaklaşıyorken ben mi şüphe ile bakmıcam

@Serkan.ÇABAŞ

Neyse zaman herşeyin ilacı , WADA'dan 1-2 ay içinde haber gelir .

Son 10 dakikalık bölümü az önce izledim, gerçekten büyük bir bisikletçimiz oldu diye düşünüyorum. Mustafa'yı gönülden tebrik ediyorum.Umarım temizdir.

Eğer yurt dışından teklif gelirse bence gitmeli.Oralarda isminin telaffuz edilmesinin burada bisiklet sporuna olan ilgiyi daha fazla arttıracağını düşünmekteyim.Hedefler büyüyecek, arkasından gelecekler için örnek olacak, motivasyon kaynağı olacak.

Büyük dişli ile o yokuşu nasıl çıktı, nasıl antrenman yaptı, kim eğitti, nasıl eğitti merak ediyorum? Umarım istikrarlı olur, çalışma disiplinini bırakmazlar, savsaklamazlar.

Son metrelerde yanında koşup destek olan arkadaşlara da çok teşekkürler.Yalnız turkuaz mayoyu burnunun dibinde sopaya takıp sallamak pek hoş olmamış.

sürer mi ya o kadar :s
Matt Rendell ‏ (gazeteci) şuan twitterda aktif cevap veriyor millete isterseniz ekleyin ve doping var diyor

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@volkert

Büyük dişli olayına bu kadar takılmayalım . Çevremde amatör bisikletçiler arasında bile uzun yokuşları 50 x 23 - 21 ile çıkanlara şahit oldum . İsim bile veririm . Bırakın Mustafa'da 52 falan çevirsin , asıl şaşırılması gereken diğerleri yapılan ataklara nasıl karşılık veremedi veya vermedi ?

Bence parkuru çok çok iyi çalışmış , her santimini ezberlemiş . Bildiğiniz bir yokuşta her zaman daha iyi tırmanırsınız .Ayrıca antreman tekniğinde bacak kuvvetlendirmek için 7dk'dan 30dk'lara kadar çıkan 52 x 16-17 gibi antreman varyasyonları mevcut . Araştırırsanız görürsünüz . İtalyanlar buna SFR antremanları derler . Salita - Forza - Resistenza

(link)

(link)

Matt Rendell ne biliyor ki bu kadar üstüne gitmiş?Bir Türk'in böyle bir başarısını hazmedemiyorlar.

Geri