Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Scudo
Trt den ne bekliyoruz ki ya:-(( Örneğin dün sakatlanan ambulansla kaldırılan Mustafa kardeşimize çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Bu konu ilede hiçbir sitede yine bir bilgi verilmedi.Sonucunda bu 2 türk takımı bizi temsil ediyor, normal zamanda bisiklete vermedikleri değeri şu 1 hafta bari verseler ne olur ki ya.
Dün kü etapta yine karayollarının yapımını tamamlamadığı yollarda çabası idi fotolardan anlaşılıyordur sanırım(tourofturkey sitesindeki) çamur ve çukurda yapılmayan yola girdi bisikletçiler etapta.
Zaten bizimkiler şehir tanıtımı vs yapmaktan başka birşey anlatmıyorlar ki.
:mad:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Selamlar....
Matteo Rabottini bu etap birincisi...
bir de arkadaşlar birşeyi merak ettim. Salcano'nun hediye edeceği bisikletlerin modelleri konusunda bilgisiolan var mı acaba?
sağlıcakla kalınız...

O kadar hengameye o kadar zorluğa rağmen çok güzel bir finish izledik....
Memleketimizden harika manzaralar ve trt spikerlerinden de güzel tavsiye duyduk :D

Bugün zevksiz geçti bana göre,en azından izleyebildiğimiz son 60 km.Yarın bol ataklı olma ihtimali var onun dışında son 2 etap dümdüz sprint takımlarını izleyeceğiz genel klasmanı değiştirecek bir olay olmayacak.Yani Yarın belli olur turu kazanan.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
ben geldim :) videolar için ayrı bir topik açıcam arkadaşlar ...

birde arkadaşlar salcano reklamınında bir şey dikkatimi çekti :eek: :eek:

aşagıda

http://img372.yukle.tc/images/5816salcano100069416-36-55.JPG

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Böyle tur olur mu? Herkes antremana gelmiş . Fransa Turunda bile böyle zaman farkları olmuyor . Düşünsenize finişe 60 km var fark 7 dakika , 30km var 8,5dk ve 2.grup finişi 11dk geride bitiriyor

5.Etap sonrası duruma bakın , daha 3 etap var

Genel Klasman
1 Thomas Peterson (USA) Team Garmin-Cervelo 22:49:41
2 Cameron Wurf (Aus) Liquigas-Cannondale 0:00:27
3 Alexander Efimkin (Rus) Team Type 1 - Sanofi Aventis 00:00:29
4 Andrey Zeits (Kaz) Pro Team Astana 0:01:42
5 Thibaut Pinot (Fra) FDJ 0:02:02
6 Bartosz Huzarski (Pol) Team Netapp 0:11:45

Çok tur seyrettim . Bu kadar iddiasız adamın bir araya toplandığı bir tur daha görmedim. İtalya Turuna 5 gün kala ve Tour de Romandie ile aynı zamana organizasyon koyarsan böyle olur. Petacchi'de yarışı erken bırakacağını açıkladı zaten

Tek kelime ile fiyasko

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
@Cem Unden

Sizin gibi bardağın sürekli boş tarafına bakarsak işimiz zor hiçbirşey den mutlu olmayız.Fransa,İtalya yada diğer klasikler şak diye şimdiki kıvamına gelmedi.Geliştirmeye devam edip sabredersek ilerleyen senelerde sizi bile tatmin edicek tura dönüşebilir.

@M Kerem Demirel

Önceki seneleri de seyrettik . Bardağın dolu tarafını görmesini de biliriz . Gerçekler acıdır . Nerede geçen sene , nerede bu sene ? Tur son derece zevksiz . Önceki seneleri seyretmediğiniz belli oluyor .

bencede cem bey haklı hem tur klasman atlıyor ama gereken değer verilmiyor trt bile baştan sona yayınlamıyor kimsenin taktığı yok bana göre ntvspor bile yayınlaması lazım haberini bile yapmıyor sanki türkiyede böyle bir organizasyon yok yazık bu bisiklet sporu nasıl gelişsin türkiyede baştakilerin gereken desteği vermesi lazım hatta örnek olmak için bisiklete binmesi lazım hani nerde bizde öyle başkanlar yok olmazda benim umudum yok açıkçası böyle gelmiş böyle gider adamlar 100 yılı aşkın bu organizasyonları yapıyorlar da başından beri gereken önemi vererek yapmışlar

trt ulusal kanalımızda böyle büyük bir yarış var ama yarışı layıkı ile anlatacak bir spiker yok yazık çok yazık zaten son 50 -60 km yayınlayan bir zihniyetten ne yarar gelir okadarını bende anlatırım ...

@RECEP ÇALIŞKAN

Sayın Cumhurbaşkanı , start vereceğine alsın 3 büyük klübün başkanını yanına bisikletçilerle beraber 2-3 km bisiklet sürsün . Türkiye'de yıldız ve gençler seviyesinde bisiklet klüplerinin kurulması ve yaşaması teşvik edilsin . Bu spor , dünyada futboldan sonra ikinci geliyor , beyler . Bilginiz olsun

@RECEP ÇALIŞKANİddia ediyorum , ben daha güzel anlatırım

Yahu benim babam gelsin 1-2 saat forumu karıştırsın,röportajlara baksın,sonuçlara baksın fevzi açıkalından daha fazla bilgi verir.

Bu arada Manisaspor ve Konya Şekerspor sporcularını , yöneticilerini , sponsorlerini ve diğer yetkilileri canı gönülden kutluyorum . Ellerinden geleni yapıyorlar ancak güçleri ve imkanları kısıtlı

Hepsine saygılar ,selamlar

Tur,Çok berbat geciyor çook...

İlk 2 etap dısında gerisi çöp.Özellikle istanbuldaki etap baya iyiydi.

@Murat sonkaya

bu reklamdaki arka aktarıcının durumu benimde dikkatimi çekmişti

Geri