Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Sevgili Niyazi Altun; mesaj sayım yetersiz olduğundan size cevap yazamıyorum.Adresinizi yollarsanız bi bakarız:)

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Scudo
Cumartesi sahilden işe gederken Bakırköy-Florya istikametinde ben 30-32 ile giderken yanımda bir gürültü koptu,(herhalde muhabbet ediyorlardı) önce ne olduğunu anlamadım sonra selamlaştık ve ardından yaklaşık benim iki katı bir hızla yanımdan geçtiler ( sonradan Farnesse Vini takımı imiş bisiklet ve formalarından öğrendim ). Peşlerine takıldım tempomu arttırdım ama mtb ile kayıtsız bir hamle oldu derken trafik sıkıştı ye yakaladım grubun önü kaldırıma daldı ve kaldırımda altaya zıplaya 30-35km hızla ilerledik kaldırım ve yol bitti uçarak asfalta indiler( bizde bir çok mtb kullanan bu şekilde sürmüyor :) ) sonra yollarımız ayrıldı. 3-5km bile beraber sürebilmek ki antrenmanlarında idiler muhteşemdi :) işe geldiğimde keyiften yerimde duramıyordum :))

Videolarını çektim 2.etapta fakat niçin hiç bir kanal bulamıyorum izlemeye...Yayın yapan yok mu bu etapı???

@ZAFER KAPLAN

14.15 trt 14.30 dan itibaren eurosportta başlıcak tv yayınlanmaya.
program bilgilerinde öyle yazıyor bu kanalların.

@Okan Örs

Ne anlamı kaldı bu işin yaaa,bir İstanbul için mi düzenlendi bu yarış..Dün izledik canlı canlı bugün hevesimiz kursağımızda kaldı :(

@ZAFER KAPLAN

Aynen ya... Şimdi mis gibi yollarda heyecanlı bir mücadele varken, ben burada tv başında saati kolluyorum yayın başlasında izleyelim diye. Netten bile olsa, tamamının izlenebiliyor olmasını isterdim; hiç olmadı pelotonun renk renk formalarının süslediği o güzel doğa manzaralarını görebilmeyi isterdim. Yapacak birşey yok: yayına son 30dk.

arkadaşlar geride de verdim (link)

Yukarıdaki linke girip 24 Nisan Pazar'ı ve saat 9:30'u seçerseniz başından izlemiş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
ilk kez gördüğüm bir pedal sistemi
@mustafa akman

...............................

Bu yarışa bayılıyorum ve televizyon karşısına geçip ne zaman izlesem fena gaza geliyorum. :rolleyes:
İstanbul'da veya diğer geçiş güzergahlarında olup da canlı canlı izleme imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum:

"Çok şanslısınız, size imreniyorum!"

Fotoğraflar için de herkese teşekkürler!
Selamlar!

(link)(link)

Yarışın bitimine üç kilometre kala lastiği patladığından yarış dışı kalan Andre Greipel’in aksine görünüşe göre son kilometrede en iyi konumda olan Alessandro Petacchi ile devlerin sprintiydi. Ancak deneyimli İtalyan sporcu durumun kontrolünü kaybetti ve –sekizincilik yerine- sonunculuğa geriledi ve FDJ’den yeni profesyonel Fransız sporcu Nacer Bouhanni’ye vurmasının ardından genel klasmanda bir dakikalık ceza aldı

@Serkan Çoban

Serkan Bey

Hakikaten bu acidan bizler sansliyiz ama turun gectigi diger yerlerden de seyretme imkani olan arkadaslarda dediginiz gibi sansli.

Yaris baslamadan onceki gun her zamanki antreman guzergahimda surus yaparken hemen hemen tum takimlara ter idmaninda rastladim.Tesaduf onlarda ter idmani icin ayni bolgeyi secmisler.Bir sure Saxobank ile beraber surdum.Kisa bile olsa cok keyifliydi:)

Gabor kasa etabı alsın diye çok istedim ama tek başına zor yahu bi voeckler değil sonuçta :D

bu da bizim ilk etaptan arakladı... ödünç aldığımız (!) hatıra. 10km kapısı :D

http://img839.imageshack.us/img839/1485/22427210150165981044763.jpg

Geri