Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Scudo
ne kadar ballı adamım balkonumdan yarışı izlicem sekiz tur atıcaklar hemde evimin çevresinde :) duyun organizatörler geçen sene bana yakın yapılmasını istemiştim bu sene yaptınız gelecek senede lütfen armstrongla contodoru getirin yarışdan sonrada çaya gelsinler :)

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
@mahmut güldeş

sevgili dostum öncelikle eurosportdaki caner erenin ve yanındaki arkadaşlarının yorumları ve bilgileri trt deki sunuculardan daha iyi yinede tercih size kalmış saygılar...

canlı olarak ordaki atmosferi yaşamak isterdim ama çalıştığım için mahrum kalıyorum bence müsait olan arkadaşlar gitsin ve anı yaşasınlar... saygılarımla...

@reha genç

Evet ben de başka kaynaklardan öyle duydum. İyi de Altunizade'nin neresinden yarış izlenebiliyor? Lütfen biri adres versin. Metrobüs durağı mı? Zira ben yalnızca orayı biliyorum. :D

Arkadaşlar yarışın tamamı, yani 9:30 dan 12:15 e kadar Trt de canlı yayın yapılacakmı bilginiz varmı ?

Evet Trt 9:00 dan 13:20 ye kadar yayın yapacakmış.Çok iyi oldu bu.

Finish noktası veya çevresinden yarışı izleyebileceğimiz bir barkovizyon vs. olacak mı? bi bilgi var mı bu konuda?

Arkadaşlar,Yarışı gidip sultanahmet'te izlemek istiyorum ama boğaz köprüsünden geçilirkende izlemek istiyorum.Bisikletçilerin köprüden geçişlerini tv'den görmek muhteşem olacak.Ama oraya gidersem eve gidene kadar çoktan geçmiş olacaklar.Sizce ne yapmalıyım.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@Batuhan Ustaoğlu

herhangi internet kafeye girip www. yildiz. tv adresine girip dilersniz canli dilersniz daha snra tekrar izleye bilrsiniz

Bi tane Lampre bi tane de Cofidis den sulukları kapmışım ahah.Özellikle Lampre ninki güzel

http://i51.tinypic.com/245wx3s.jpg

Tyle Farrar' i odul toreninden sonra takip ederek tum yariscilarin oldugu park alanina girdim, cok sansliydim bircok yildizla tanisma firsatim oldu heralde dunya da birkac sansli kisiden biri oldum... :)

@Can Özbek

Şanslısınız gerçekten. ;)
Güzel bir anı olmuş sizin için...

Selamlar.

Geri