Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Arkadaslar Türkiyemizin 2 Takımının bu web sitesinde yer alması bile gurur verici (link) yarisa giricek olan TÜRK bisikletcilerin listesini verildi. insallah podyumda Bizi temsil eden Arkadaslari görürüz.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
2 Türk takımızdaki sporcu sayımız 15 , Türk asıllı sporcumuz 6 kişi:-((
Türk takımlarında dahada çok türk sporcularımızı yarışlarda görmek istiyoruz.

@Niyazi ALTUN

evet aynen daha çok olmalı 6 kişi bir takım bile çıkmamış ,yarı yarıya bile değil

cyclingnews'te valvajec 2013 ocak ayına kadar ceza aldı ve yarışamayacak diyor eğer doğru anladıysam haberi manisaspor için kötü oldu.

Eurosport Yayın Akışı (Türkiye Saatiyle)

Etap 1 - 24 Nisan - Pazar - Canlı 11:00 - 12:30

Arkadaşlar Tourofturkey.org sitesinde yayın saatleri böyle gösteriyor.Yarış sabah 9 da başlamayacakmı ? Yarışın tamamını izleyemiycez tvden canlı olarak yani. 1 buçuk saatlik yayın :S Acaba sitedeki bu bilgi yanlış olabilirmi ?

Eurosport da tam olarak başından itibaren gösterilen yarışlar çok azdır zaten muhtemelen bu da öyledir yarısından itibaren falan yayına girer.

sabah 9.40 da beşiktaş yıldız köprüsünden barbaros çıkışını seyredip
a- peşlerinden kaçak olarak köprüyü bisikletle geçip geride kalmış bisikletçi numarası yapılabilir
b- beşiktaştan motorla üsküdara geçilip sonra bir sahil yolu finish noktası, bir bağdat caddesi geçişi seyredilebilir.
ben bisikletle gidiyorum gelenler takılsın

Peki Trt den yarışın tamamını canlı olarak izleyebilirmiyiz ?

Arkadaşlar Merhaba,
Yarışın başlangıç noktası Sultanahmet ise bu yarış yapılmaz.Dün saat 16.30 civarı Sultanahmett meydanındaydım.İnanın Sultanahmet’in altını üstüne getirmişiz.Ayasofta müzesi girişinden Sultanahmet meydanına kadar bütün taşlar sökülmüş.Kalın ana aktarıcı elektrık kabloları ortaya çıkacak kadar eşmişiz. Umarım 24 saatte düzeltmişlerdir.Ben mi yanlış düşünüyorum lütfen beni uyarın uluslararası bir düzenleme yapıyoruz ve başlangıç noktasını gidin görün.Tam biz Türklere göre.Her yer heryerde.Lütfen bir arkadaşım bana ağbi yarış zamanına kadar düzelir her yeri asfalt yaparlar falan diye bir şey desin. Bu halde yarış yeri Sultanahmet ise (geçmiş yıllardaki başlangıç noktası) rezil oluruz.Böyle bir rezalet örneği dünyada yoktur. Acil durumum nedeniyle fotoğraflarını çekemedim.Meydanın durumu bu şekikde yarışı engellemeyecekse,izlemek için Sultanahmet’e gidecek arkadaşlar saıın gitmeyin.Perişan olursunuz.
İyi günler.

anadolu yakasının bir bölümünde 2 buçuk kilometrelik bir tur atma olacak ve bağdat caddesinde son bulacak deniliyor,anladığım kadarıyla...

1 Acaba nerede tur atılacak tam olarak
2 bağdat caddesinin neresinde son bulacak acaba yarış?

@Sabri Atalay

Bu sene başlangıç Sultanahmet değil sahil yolu(ahırkapı civarı gibi).
Resmi siteyi incelerseniz güzargah hakkınada ayrıntıları haritalı olarak öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba

Yarın TSi 11:00 civarı yayına gireceğiz. Bu anlarda bisikletçilerin Caddebostan sahilinde bulunan parkurda olması bekleniyor. Yani bu da demek oluyor ki Eurosport ekranlarında sadece ilk etabın criterium bölümünü görebileceğiz.

Ben özellikle tarihi yarımada ve Boğaz Köprüsü geçişinin Eurosport ekranlarından yayınlanıp, dünya tarafından görülmesini isterdim ancak bu mümkün değil...

TRT'nin yayın programı ne şekilde bilmiyorum ancak starttan finişe kadar kesintisiz bi yayın yaparlar diye tahmin ediyorum.

Sevgiler, iyi seyirler

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Bu arada yayınlar esnasında, her zaman olduğu gibi, sorularınızı, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi yorum[at]eurosport[nokta]gen[nokta]tr adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz...

Arkadaşlar Trt yarış başladığından itibaren bitene kadar yayın yapacakmı ? Net bir bilgi varmı bununla ilgili ?

@özgür bağdatlıoğlu

eyvallah dostum katılıyorum caner erenin ve arkadaşlarının yorumları dinlemeye değer...:in:

Geri