Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Ben soruyu biraz eksik sormuşum yanlış anlaşılmış, özgün arkadaşta ona göre cevap vermiş ama ben şöyle bir örnekle düzelteyim. Mesela Avrasya Maratonunu hepimiz takip ediyoruzdur. Bu sene galiba 4 tane ayrı kategori vardı yarışta. Yurtdışından gelen pro koşucuların filan yarıştığı -genel klasmana puan veren-, normal maratoncular, kayıtlı halk koşusu (kendine güvenip finish i görebileceğini kestirenler) ve son olarak hayatında bir kez de olsa boğaz köprüsünden yürüyerek geçme böyle bir organizasyonda bulundum deme isteğinde olanların katıldığı kayıtsız halk koşusu. İşte benim sorduğum soru son klasmanda ki gibi bir durum olacak mı düşüncesiyle sorulmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Hiçyılmaz
Scudo
Pazar günü yanılmıyorsam 11 00 de başlıcak. İlk gün canlı yayın yok.
Ama ben bir aksilik olmazsa caddebostan sahilinde olacağım.:)
Sekiz tur az değil.;)

15:00 - 16:30 arasındakileri izleyeceğim Allah'ın izniyle .

Arkadaşlar prolog etabı yani boğaz köprüsünden geçecek olan etap nisanın kaçında ve pazar gününemi denk geliyor ? Sultanahmetten kaçta başlayacak ? Sabah canlı canlı izlemek istiyorum gidip :)
Söyleyebilirmi biri tam olarak.

@Batuhan Ustaoğlu

tam zamanı daha belirlenmedi ki :D

en geç öğlene bitirmeleri lazım çünkü tüm organizasyon kuşadası'na gidecek;)

Burası Türkiye ve resmi siteden zamanla ilgili bir bilgi verilmedi hala.İlk etabın bireysel zamana karşı olma geleneği bu kez olmayabilir.Çünkü boğaz tek taraflı trafiğe kapatılacağından(kapatılma süresi düşünüldüğünde) bence toplu çıkış olur:).
Takipteyim...:mad:

@Okan Örs

İlk etap boğaz geçişi+ bağdat caddesi kriteryum:in:

resmi siteden rotaya da baktım. sanırım en iyi izleme yeri caddebostan finish civarı olacak 8 kez döneceklerini düşünürsek. peki pedalseverlere sorayım burdan, yarışı izlemeye sizler de bisikletleriizle mi gideceksiniz? yabancı turlarda gördüğümüz yol kenarlarındaki pek çok bisikletçi görüntüsü olacak mı bizde de acaba..

Yarışın başlama zamanı nihayet açıklandı.9.30.
12.30 gibi de bitmesi bekleniyor.
Bende caddebostan sahilinden takip etmeyi planlıyorum.

Sevgiler...

bence bu yarış bizler çok önemli bisiklet severlerin hepsi burada olmalı ve ellerinde birer pankart bisiklet yolu istiyoruz diye yazmalı medya organları burada olacağı ve üst düzey yöneticiler gelecek ne kadar çok pankart okadar çok görüntü

tdf de dağ etaplarında yola yazı yazıyorlar ya bizde bağdat caddesini boyasak finish e doğru ''allez andre allez'' falan izin verirler mi acaba ?:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Yarış günü istanbul'daki bisiklet grupları şehir dışında mangal partisi yapabilirler. Yine görevli sayısı/seyirci sayısı durumu olabilir.

@Özgün ÇETİN

Muhtemelen göz altına alınırsın:)

:Amirim anarşikler anlamadığımız bişeyler yazıyorlar hem de Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda
:Alın bunları içeri,alın alın alın

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Bu yılki Turda, Basın Ekibiyle çalışmak üzere ben de görev almış bulunuyorum.Bol bol fotoğraf çekip foruma yükleyeceğim.
19 Nisan tarihiden itibaren İstanbulda olacağım, burada forumdan daha önce tanışıp da yüz yüze görüşme fırsatı bulamadığımız arkadaşlarla da umuyorum ki görüşeceğiz. :)

Geri