Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

TRT 1'den saat 15:00 - 16:30 arası canlı izleyemeyecek miyiz yani ?

Scudo
@Fatih Ertörün

görüşmek üzere fatih abi ;)

kırık kaburgaya ragmen 24 nisanda bisikletimle bağdat caddesine gelecegim

Tabi izlemek için yarışmak için nerdeeee :)

Eurosport ta beklediğim programların çıkma mevsimi :D

Allahım allahım... :D Arkadaşlar son listeyi kontrol ettiniz mi hiç? Neler neler oluyor kimler kimler geliyor öyle aman yarabbi ! :D :D

İşte heyecandan hemen yol yarışçısı tanıdığım bir abim ve okuldan hocam olan adamın duvarına yazdıklarım. :D :D

@Önder Tarım

@Fatih Ertörün

Fatih abi nasıl oluyor o yahu? Allah aşkına beni de alın oraya. :D Kafayı yicem burada kalmamam lazım. İstanbul'a gideceğim ilk etabı orada izleyeyim. Belki de pazartesi hatta büyük ihtimal, deneyim olmasına rağmen okula gitmemeyi düşünüyorum Kuşadası'na gitmemek için. :D Rapor alırım artık.

Merhaba,
Yarışı sahil yolu kısmında takip etmek için en uygun yer o tarafta oturanlar daha iyi bilebilir,sizce neresi olur?Özellikle arabayı kolayca parkedip, şöyle çimlere ailecek yayılıp( söz, tavuk kanat yapmak yok:) 4 yaşındaki ufaklığın(2. Türkiye turu olacak) da oyalanabileceği bir park kenarı vs. bir yer önerebilir misiniz?

Arkadaşlar 24 Nisan Pazar sabahı yarış başlar başlamaz Eurosport canlı yayın yapmayacakmı ? Kimisi evet kimisi hayır diyo.

Ülkemizin gururu, bu yıl 47.si düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet

Turu 5.etabı olan 218 km'lik DENİZLİ-FETHİYE etabı güzel şehrimizin

merkezinden ÇINAR'dan başlayacak !

Dünyanın en iyi bisikletçilerini yarışma öncesinde görme, fotoğraf çekme

fırsatı bulacaksınız.

Bisiklet sporunun özü olan bisiklet yarışlarını ı en iyi şekilde gözlemleme fırsatı...

Tüm bisiklet sevdalılarını bekliyoruz.

09.15'te Çınar Meydanı'na bekliyoruz.

10:00 Yarış başlangıç saatidi !

Tam olarak tarihi ve birkaç ilava bilgide ben eklemek istedim izniniz ile arkadaşlar;

Denizli – Fethiye
5. Etap, 28 Nisan(perşembe günü) 2011, Başlangıç: 10:10, Tahmini Bitiş: 16:18

http://www.tourofturkey.org/2011/stages/maps/stage5.jpg

@Ahmet Özgen

ahmet bağdat caddesinde beeklitoe olacagım seni

evet evet son günler yaşasın (bu ne kardeşim böyle boş mesajmı olur ya ayıp ya madem yazacaksın birkaç kelime daha yaz bizde merak edip okuyalım)son günlermiş

İstanbuldaki baslangıc etabının en güzel altunizadeden izlenecebileceğini duydum geçenlerde eurosportta. Uzakta olsa köprü üstündeki geçişleri ve köprü sonrası tırmanışlarını izlemek gerçekten güzel olcaktır.Gerçekten iyi bir noktaya benziyor...

Söke/Aydın da yaşıyorum.Eğer aldığım duyumlar doğru ise 1 ay öncesinden başlanan Söke/Kuşadası yolu sıcak asvalt çalışması bu organizasyonun talepleri üzerine başlatılmış.
Ben sürekli bu yolu kullanacağım için adıma çok sevindim,harika bir çalışma ve güzel bir organizasyon..

Geri