Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu videoları

@mcsilver

Hocam bakarsın, görürsün . Bütün yarışlar var . Ha dersen ki ben Feyzi hoca'nın saçmalıklarını dinlemek istiyorum , o zaman türkçe indir . Ben sana alternatif sundum.

Scudo
@Cem Unden

dostum bende farkındayım alternatif sunduğunun, fakat linkini verdiğin siteye üye olmadan videolar izlenemiyor.. senden rica ettiğim şey hangi dilde olduğunu söylemendi.. site hollanda sitesi olduğu için almanca olma ihtimali yüksek.. ve en sevmediğim dillerden bir tanesi bu.. eğer dili ingilizceyse üye olup videoları indirecektim.. (sadece hangi dil olduğunu söylemek yerine, gereksiz cevap vererek beni bunları yazmak zorunda bıraktığın için de ayrıca teşekkürler)

Sayfaya ilk girdiğimizde dil seçenkeleri çıkıyor istediğimiz dili seçebiliyoruz.
What is cyclingtorrents?
English
Deutsch
Español
Italiano

signup kısmından üye oluyoruz. sonra mailimize aktivasyon maili gelip linke tıklıyoruz.Daha sonra üyeliğimiz aktifleşip siteyi kullanabiliyoruz.

Hatta daha sonra şöyle bir ibare çıkıyor.
How do you like your Cyclingtorrents videos?

hangi formatta videolarımızı indirip yada izlememiz istediğimizi soruyor .Genelde çoğunluk avi demiş, bunu ben kendimde avi seçtikten sonra gördüm.

İyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: Murat sonkaya
@mcsilver

Site de dil olarak arama yapabiliyorsun tabi ama şöyle bir durum var Tour of Turkey gibi pek rağbet görmeyen yarışlarda genelde pek seçeneğin olmuyor onu anladım..

Benim "(eurosport)" yazan indirdiğim ilk etap almanca idi, ikinci etap ingilizce idi...

Edit: Almanca olan versiyonların kalitesi daha iyi gibi geldi bana bir iki farklı tur da indirdim... Herhalde daha özene bezene iş yapanlar almanca versiyonları izleyenler sitede...

@mcsilver

Hocam , önce şu mantığına hayran kaldım " site hollanda sitesi olduğu için almanca olma ihtimali yüksek" . Ne alaka . İkincisi ben sitenin hangi dilde olduğuna bugüne kadar gerçekten dikkat etmedim . Allaha şükür site Arnavutça bile olsa bisiklet aşkıyla çok şeyleri çözdüm bu ana kadar . Emin ol "Bask Dilinde" siteleri bile translate ile falan hallettik .

Üçüncüsü ben yarışın hangi dilde olduğunu sorduğunu düşünmüştüm . Sitede çeşitli yarışların , çeşitli dilde versiyonları olduğu için seçenek çok . Bu site her bisiklet hastasının elinin altında bulunması gereken harika bir arşiv deposu

@Cem Unden

ben zaten yarışı anlatanların hangi dili kullandıklarını sormuştum.. yani site hollanda sitesi olduğu için genelde almanca dilli videolar yüklüyorlardır diye düşünerek sordum bunu.. eğer öyle bir durum varsa ingilizce anlatımlı videoların paylaşıldığı bir siteye yöneleyim diye sordum ama olay buralara kadar geldi malesef.. neyse sağlık olsun..

Hollanda'da konuşulan dil Felemenkçe'dir. Germen dillerinden gelir. Hollanda'nın Almanca ile alakası yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri