Scudo Sports

Tour Of Turkey 2011 / 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu videoları

Murat sonkaya

Aktif Üye
Tepki
357
Bisiklet
Cannondale
ilk olarak 3. etap bodrum marmaris .. not :internet baglantınız kotalıysa lütfen dikkat edin kotanıza 1 saatlik video var burada ..

Manuel Belletti (1., Colnago-CSF): "Hiç şüphesiz Türkiye Turu deneyimim bugünkü etabı kazanmama yardımcı oldu. Bu benim üçüncü katılışım. Bu etabı biliyordum ve en sevdiğim olduğunu da saklamadım. Maalesef geçen yıl önde kalamadım ama bugün takımım beni son tırmanışta sıkıntıdan kurtardı ve böylece önceki iki yıldan farklı olarak zorluk yaşamadan sprint yapabildim. Gruptan kopan iki yarışçı [Svein Tuft ve Wesley Sulzberger] aslında örnek oldu. Kendimi iyi hissediyordum ve zaten 300 metre kala sprint yapmaya başlamayı planlamıştım. Bu zaferi sağladıkları büyük yardımdan dolayı takımıma, bana destek olan aileme ve aşkıma ithaf ediyorum. Her gün bu yarışta bir başkası lider oluyor. Genel klasman galibiyeti için gelmedim ama şimdi turkuaz mayoyu korumaya çalışacağım, ama eğer kaybedersem umarım takım arkadaşlarımdan birine gider. Giro d'Italia'nın başlangıcında iyi bir performans sergilemek istiyorum çünkü ilk iki haftanın etapları bana uygun. Giro'da güçlü olmak için Türkiye'deyim ama aynı zamanda çok yorgun düşmek de istemiyorum. Yarın nasıl olacağına bakacağız ama en azından Türkiye Turunun ilerideki yarışlarında bulunmak niyetindeyim."

Roberto Ferrari (2., Androni Giocattoli): "Finishe 250 metre kala Belletti'nin arkasında sprint yapmaya başladım ama benden avantajlıydı ve arayı kapatamadım. Bugün kazanmayı umuyordum ama her halükarda memnunum çünkü Giro d'Italia için kondisyonumun iyi olduğunu gösteriyor."

Wesley Sulzberger (3., FDJ): "300 metre kala öne geçtim. Sprinterların beni geçeceklerini biliyordum ama şanslıydım sadece ikisi geçebildi. Sonuçta daha iyi bir derece alsaydım daha iyi olurdu ama üçüncü olmaktan da mutluyum

Scudo
hotfile a koysanız süper olur,teşekkürler,güzel çalışma.

Hotfile dan önce youtube a part 3 ü koyarsan minnettar olurum...

Hep okul saatlerime denk geldi izleyemedim...

• Beğen
Tepkiler: Murat sonkaya
Neden bisiklet yarışlarında siyahi bisikletçiler görmüyoruz... bacak kasları beyazlardan en az 100 gr fazla...

Her sporda en iyiler siyahi iken,bisiklette böyle olmaması çok ilginç...

Sayın murat şimdiye kadar paylaştığınız videolar için çok teşekkür ederim,bir de benim gibi yarış saatlerinde izleyemeyenler, 1 inci etabın kalan bölümlerini heyecanla bekliyordur eminim... müsait olduğunda devamını bekliyorum :)

Murat ben sadece istanbul etebını izleyebildim diğerlerini bekliyorum umarım yadımcı olursun o konudada :/

ellerinize klavyenize sağlık...çoookkkkk teşekkürler etsek az... :)

Herkese tek tek teşekkür ederim sagolun ..Arkadaşlar bazı etapları kayıt edemedim kayıt ettiklerimi paylaşıcam bu sayfada ..

7 ETAP tekirova -manavgat andrei guardini birinci oluyor :D :D

çok teşekkürler kardeşim emeğine sağlık.. (tüm etapların hepsini baştan sona izlemiş olmama rağmen ara sıra yine göz gezdiriyorum)

Cem Unden (benden bir önce mesaj atan arkadaşım) verdiğin hollandaya bağlı websitesindeki videoların dili nedir sorabilirmiyim? almancamı yoksa ingilizcemi?

Geri