Scudo Sports

Tour of flanders.

Scudo
Teşekkürler,

Kaçırmamaya çalışacağım

Saygılar
Erkan

inanılmaz yarış oluyor cancellara bu sefer kaçamadı son 10 km
(link)

off off off Sezonun şimdiye kadar ki en iyi yarışıydı klasikler bir başka yahu:)

1.Nuyens
2.Chavanel
3.Cancellara

Cancellara su kaynattı sonunu getiremedi :]

çok heyecanlı nefis bir yarıştı. artık sonuç belli oldu demeğe kalmadı , bir anda her şey değişti. yarış tekrar başladı. final e kadar adeta nefesimi tutup.hızlı kalp atışlarıyle finiş oldu. umarım geleçek pazar günü nün yarışı da böyle geçer.

son yıllarda izlediğim en aksiyonlu yarış oldu.tv başından kalkamadan soluksuz izledik.bol kazalı gecişli,ataklı virajlı ve caner eler-sarper gunsal ve dick'in anlatımıyla müthiş keyifliydi.dedıkleri gbi inşlh paris-roubix de bol yağmur olurda gözlerimiz yıne aksiyon görür.saxobank otomobilindeki sevinç görulmeye değerdi.yeni uygulama süper olmuş.sadece formulada deil bisikletde de telsiz konuşmalarının verilmesi en doğru uygulama olmuş.

Merhaba, işte burada da benim yarışla ilgili yorumum. Facebook'ta bir arkadaşımın duvarına yazmıştım. Aynısını buraya kopyalıyorum. Çünkü tekrardan benzer yorum yazmak gerçekten zor olacak bu saatte. :) Buyrun ;

@Önder Tarım

önder cok guzel bı analız olmuş.emeğine sağlık. yarışın kaderını belirleyen bmc takımı oldu.nasıl cektiler,o grubu getirdiler öyle farkı kapattılar.ben öyle duşunuyorum..

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Abi Nuyens nedir ya , hay sıçayım !! Tamam adı gene bilindik ama Contador'un takımından adam, uyuz. Bütün gün kaldı grupta dinlendi öyle. Leukmans alsa bile çok daha fazla sevinirdim. ^^

encok bu cumleye guldum:)

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Daha durun Leopard'ın yiyeceği daha çok tokat var Contadorun ekibinden :))

keşke , 59 saniye ile canc. ve chavanel önde giderken , toplamda 1-2 dk içinde arka grup ile bu farkın kapanışı sırasında ki kadans/hız/eğim vs.'yi görebileceğimiz bir grafik olsa. tam anlamıyla duvara tosladılar...

Peloton a yakalandıktan ve sonrasındaki perişan halinden-gidonun üstüne yatma- yarışın sonunda atak yaparken görmek muazzamdı,boşuna spartacus denmiyor,adamımsın:)

Geri