Bende yeni izlemeye başladım Tony Martin'in bitirdiği yer önemli bugün kaçış grubundan Rui Costa geçen sene çok iyi kaçışlar yaptı yarışı kazanabilir bence Bauka Mollema da onla bitirebilir. Yarışın bitişi de kategori dışı bir zirvede bitecek yokuşçular ön plana çıkacaka ama farklar önemli tabi ki...
Tony Martin kazanmasını istemiyorum dahası sadece zamana karşı yada takım zamana karşı ile bisikletçinin yarış kazanmasını hatta liderlik mayosunu giymesini bile sevmiyorum yokuş yapan, kaçan bişeyler sarf eden kazansın yarışı. Zamana karşı da fark at sonra takımın seni korusun fark yeme lider bitir bence eşitsizlik oluyor böyle
Rui Costa 1.05
Frank 1.14
Mollema 1.40 gerideler Tony Martin'den GC sıralamasında..
@Hasan SAYLIK
Buna pek yapacak bişey yok sanırım. Eğer biri çıkar zamana karşıda 1 dk fark atarsa diğerine dağcılarda çıkıp yokuşta ona 1 dk fark atsın diyenler de var..
Özellikle 2012 de Wiggins Tour'u dediğine yakın şekilde kazandıktan sonra konusulmuştu baya bu konu...
Bu arada Fransa ya kadar artık yarış yok şu 15 gün nasıl geçer bilmiyorum Vimbloden var ama ne kadar bana teselli olur emin değilim, okullar da kapandığı şu günlerde boşuğa düştüm