Scudo Sports

Tour de Romandie 2016

Kim Kazanır?

• Quintana

• Froome

• Porte/Van Garderen

• Pinot

• Zakarin

• Majka

• Bardet

• Diğer

• Toplam katılım
    21
  • Anket kapanışı .
Froome bugün şampiyon gibi yarıştı, kendi özgüvenini tekrar kazanması açısında çok önemliydi; Quintana'nın yerinde olsam Froome'un kazanmasına izin vermezdim :)

Scudo
@taner07
Bence tuzağa düşmedi.
Zakarin var, Pinout var :)
Ben etabın değil kupanın peşindeyim dedi...

Başkalarının da onurlanmasına müsade etmeli bazen :)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Son etabı Albasini kazandı, daha sonra arka tarafta podyuma çıkmak için üstüne değiştirirken kamera sağolsun adamı anadan doğma bir biçimde görüntüledi, bisiklet kamuoyu kısa süreli bir şok yaşadı :koptum::koptum:

Bu turu çok iyi izlemedim. İzleyemedim.
İzlediğim kadarıyla Movistar'ı takım olarak daha derli toplu, organize, her ihtimali düşünür, önlem alır gördüm. Liderlerine iyi destek attılar. O da kendi üzerine düşeni yaptı...

Umarım Tour'da da aynı beceriyi gösterirler...

[TE="taner07, post: 1982208, member: 55977"]Son etabı Albasini kazandı, daha sonra arka tarafta podyuma çıkmak için üstüne değiştirirken kamera sağolsun adamı anadan doğma bir biçimde görüntüledi, bisiklet kamuoyu kısa süreli bir şok yaşadı :koptum::koptum:

Hahaha. Aynen. Genelde o çadırın kapısı sımsıkı kapanır, bu kez kamera içeride kaldı. Şoka gerek yok esasen, hepimizde olan şey :)

@Murat A

Movistar gerçekten çok iyi gözüktü, dün kraliçe etap son tırmanışa girilirken 15-20 kişilik grupta 4 kişi en öndeydiler :komik::komik:

Romandie'yi bitirdik, Fedona kullanıcı isimli arkadaş kazandı; kendisini tebrik ediyorum :harika::harika: Binlerce kişi içinden ilk 100 yaptı, 67. oldu :ssrtcbya::ssrtcbya:

Bu ilnur zakarin performasıyla bende şüphe uyandırıyor. Zaten geçmişinde de bir doping cezası var

He was also the European junior time-trial champion in 2007 but a black hole stands out in his palmares after was banned for doping for two years when he was just 19. He tested positive for the body building drug methandienone. Zakarin faced further questions about his doping after his win in Imola. He did not shy away from answering but ....

(link)

@taner07

Tesekkurler. Birinci olan muneccim arkadas ilk 5'i bilmis.
(link)

Bu arada bugün [ Pazar ] yapılan Yorkshire kriteryumunuda Thomas Voeckler Nicholas Roche'u sprintte geçerek kazandı. Efsane bir sondu. 37'lik voecklero süper aldı.

@Tolga Çelebi

Uzun süredir herhalde 2-3 yıldır bu kadar iyi görmemiştim Voeckler, emeklilik korkusu neler yaptırıyor insana :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Froome, combativity (mücadelecilik) ödülünü almış.

"Bu ödül, sürüş tarzımı sıradan ve öngörülebilir bulanlara gelsin" diyor twitterda :D

frm.PNG

froome ilk defa combativity ödülü alınca heycanlanmış

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Geri