Scudo Sports

Tour De France 2011

Buradan da izleyebilirsiniz;

(link)

Bugünkü etaba dönersek, işin içine tepe finişi girince bu seneki performanslara bakınca aklıma yine doğal olarak Philippe Gilbert geliyor. Bakalım etap sonunda gene çocuğunu kucağına alabilecek mi? :)
Diğer yandan da Tom Boonen destekçisi olarak ondan güzel bir geri dönüş bekliyorum. :)

Scudo
Hafızalara geçecek bir finiş ve kaza oldu sanırım yine. :D TdF'ye yakışır bir başlangıç oldu.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
cancellara atagı yaptıgında işi bitirdi demiştim ama gilbert gerçekten müthiş iş çıkardı.o ataga karşılık verip geçmesi çok keyifliydi.

Cancellara benide ziplatti ama, Gilbert' in de belirttigi gibi tirmanamiyacagi belliydi... Bu sene baya heyecan olacak kaza sayesinde...

Cancellara'nın yapamayacağını biliyordum.Andy Contador'dan öcünü aldı.74 saniye yedi.Demek ki Pireneler daha da harketli olacak

Eski Saxo Bank tayfası ilk kazada Contador ve sayısız kişi arkada kalınca niyese geçen sene Andy arkada kaldıgında yaptıgı gibi pelotonu yavaşlatma yapmadı aksine pedala kuvvet dedi.. Ne derece oynak olduklarının da kanıtı oldu iyi oldu

FAVORİLERİN DURUMLARI

1_Cadel Evans +3
2_Van Den Brock +6
3_Andreas Kloden(KAZAYI GÖRÜNCE FIRLADILAR)
4_Christopher Horner
5_Frank Schleck
6_Damiano Cunego
7_Alexandre Vinokurov
8_Samuel Sanchez +1:20
9_ALBERTO CONTADOR
10_Andy Schleck(Yeni Öğrendim Önde Sanıyodum)
11_Levi Leipheimer
12_Janez Brajkovic
13_Ivan Basso
14_Roman Kreziguer +1:55
15_John Gadret
İLGİNÇ

• Beğen
Contador ve Samuel Sanchez 1:20 dakika kaybettiler. Diğer favoriler Gilbert'in +6 saniye gerisindeler genel klasmanda. (Levi, Jani, Basso, Gesink, Wiggo)

• Beğen
Pardon site karışık olarak verince balıklama atlamışım

cancellara sanki telsizden bi komut aldı da durdu,yoksa bırakmazdı??
Ne dersiniz??

Contador için daha iyi oldu bu zaman kaybı, dağ etaplarına geriden gelip tek etapta işi bitiricek. Hatırlarsanız, Giroda pembe mayoyu aldığı zaman daha erken olduğunu mayoyu gerekirse verebileceğini söylemişti.Ama nedense korumaya uğraştı, her etapta daha fazla kendini yıprattı.Herneyse daha çok erken.

• Beğen
Bu Gilbert gerçekten çok büyük adam . Cancellara'ya gelirsek , Gilbert'in gücünü bildiğinden , bir taktik yapmak istedi ama başarılı olamadı. İlk etapta kazalar boldu . Öte yandan Jens Voigt gibi bir sporcunun en az 10 matarayı alıp hizmetçilik yapması çok hoş bir görüntüydü .

Zaten favori Gilbert'ti ve o kazandı . Sürpriz yok !

Contador açısından da bir sorun yok . Çünkü Andy Schleck'le vaziyeti aynı . Cadel Evans , Van Den Broeck , Vino , Klöden v eHorner'a göre 1'20 geride olması ise onu motive eder. Son dakika gol yemektense ilk dakika gol yerseniz geride bunu telafi edecek 89 dakika mevcuttur .

Ara sprintler de arkadaşların dediği gibi çok iyi olmuş

ilk etap bitti ve ben söylüyorum 1-Contador olur gerisi büyük mücadeleye sahne olur.

Reklam da güzelmiş. Hele matarayı alıp geri atma sırasında çok güldüm.

@ali karagönlü
Şu sarı t-shirt'lü bisikletlerin yarısını yere serdi ya ben de ona çok KIZDIM...:(

Geri