ayla abdan
Aktif Üye
- Tepki
- 411
artık ARMSTRONG tan bir şey beklemeyelim. kocaman gözlüklerinin arkasından, çok sevdiği ayçiçeklerine, dağlara, kenardaki kalabalıklara, onlarca kere geçtiği yollara, hüzün ve acı içinde veda ediyor. ben onun nasıl bir ruh durumunda olduğunu hissedebiliyorum. çünkü insan hayatında geçen her yıllın neler götürdüğünü,yapmak istediklerine bedeninin cevap veremediği zaman nasıl bir çöküntü yaşandığını biliyorum. ARMSTRONG şu anda veda ediyor. onu artık eleştirmeyelim.hakkında fazla yorum yapmayalım.
bence o artık pılaton un kendisine kaçması için müsade edeceklerinin küçüklüğünü asla görmeyeceğiz. bir şeyler yapmasına gerek yok. onun dağlarda bisikletinin üzerinde ayağa kalkarak km. relerce gittiğini, sisler içindeki dağlarda tek başına inişini, podyumda sarı mayosunu giyerken mutlu tebessümlerini asla unutmayacağız
BENDE O YOLLARIN KENARINDA OLUP SENİ ALKIŞLAYARAK GÖZ YAŞLARI İÇİNDE UĞURLAMAK İSTERDİM. GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN. PATRON. KRAL SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM. ÇOCUKLARINLA UZUN YILLAR MUTLU YAŞA
GÜLE GÜLE GÜLE
bence o artık pılaton un kendisine kaçması için müsade edeceklerinin küçüklüğünü asla görmeyeceğiz. bir şeyler yapmasına gerek yok. onun dağlarda bisikletinin üzerinde ayağa kalkarak km. relerce gittiğini, sisler içindeki dağlarda tek başına inişini, podyumda sarı mayosunu giyerken mutlu tebessümlerini asla unutmayacağız
BENDE O YOLLARIN KENARINDA OLUP SENİ ALKIŞLAYARAK GÖZ YAŞLARI İÇİNDE UĞURLAMAK İSTERDİM. GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN. PATRON. KRAL SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM. ÇOCUKLARINLA UZUN YILLAR MUTLU YAŞA
GÜLE GÜLE GÜLE