Scudo Sports

Tour de France 2007

bence vinokourov alplerde de dinlenmeye devam edecek, yarından itibaren rasmussen'in adı öne çıkar. vinokourov da dediği gibi bir kere kacacağım tam kaçacağım lafını pirenelere saklayacak. onun sıyrıkları klöden kadar ciddi değil. bakalım ne olacak. bu hafa dağcıların olacak.

Scudo
Tom Boonen sprint etabı sonundaki olcümde 73.8km hızla kapıyı geçti, bunlar adam değil abi, uzaydan geldiler... hani hep yalnız değiliz diyorlar ya iste bu yaratıklar onlar:D :D

@Tuonela

Katılıyorum...Geçen sene de İspanya Turu'nda Valverde 17. etaba kadar getirdi;fakat Vinokourov öyle bir kaçtı ki tutabilene aşk olsun ve tabi o kaçışla turu kazandı...Aynı şeyi yine yapabilir Kaşeşkinin yardımı ile...(Yazılışlarını bilmiyorum kusura bakmayın..)

7.etabın son tırmanışında (category 1) zaten önde bulunan grubundan da koparak atağa kalkan Linus Gerdemann peletonla arasındaki 3,5 dakikalık farkı koruyarak hem etep birincisi hem sarı mayo hem de beyaz mayonun sahibi oldu.

89. km'den itibaren category 1 tırmanışlarda yaptığı atakla beklediğim gibi Michael Rasmussen etabı kazanarak hem sarı mayoyu hem de kırmızı benekli mayoyu kazandı. yarınki dinlenmeden sonra salı günü alplerin esas zorlu tırmanışı başlayacak. bakalım vino dinlenip atak yapacakmı?

günün en üzücü olayı ise 1 kategori tırmanış sonrasında inişte virajı alamayarak kazaya karışan T-mobile kaptanı Rogers'ın tura veda etmesiydi.

[günün en üzücü olayı ise 1 kategori tırmanış sonrasında inişte virajı alamayarak kazaya karışan T-mobile kaptanı Rogers'ın tura veda etmesiydi.
Gerçekten de yarışı bırakmak zorunda kaldığı anda Rogers'ın yüzündeki hüznü görünce kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm.

Stage 7-Linus GERDEMANN
Stage 8-Michael RASMUSSEN
Stage 9-Juan Mauricio SOLER HERNANDEZ

bugün seyredemedim heyecanlımıydı etap?

Güzel bir etaptı ilk kez fransa turuna katılan barloworld takımından Mauricio Hernandez 1. oldu. Sürpriz bir 1. lik ti.Yaklaşık 45-50 saniye sonra da 12-13 bisikletçiden oluşan favori grup geldi.(rasmussen,mayo,contador,valverde,leipheimer,kloden,sastre)

Vinokrov 1.den ancak 2 dakika sonra gelebildi...

bence vino finished.klöden veya kasheskin belkı.benım favorım valverde,popovich de yakısır hani.

Rasmussen timetrial etabına kadar yeterli farkı açar ve timetrialden sonra sarı mayoyu korursa büyük ihtimalle geriye kalan 3 dağ etabında işi bitirecek ve parise sarı mayoyla girecektir...

@burgazz

Takip edemiyorum yarışları;ama ben de Vinokuorov'un son etaplara doğru atak yapacağını ve kazanacağını düşünüyorum...

@oxsy

rasmus dunyanin gelmis gecmis en kotu zamana karsicilarindan biri. bundan 3 sene once genel klasmanda birinciyken(yada ust siralarda hatirlamiyorum tam olarak) zamana karsida 3-4 defa dusmus vede 1-2 defada yolu sasirmamismiydi.? huh cok kotuydu gercekten... sanirim konstrasyon sorunu var zamana karsiida :p ama bence yarisi kaybederse rasmussen zamana karsida kaybeder

Evet 2 defa düştü ve 2 defa bisiklet değiştirdi :). Ama o bence Rasmussenin şanssızlığı idi. Bu sene sorunsuz bir zamana karşı etabı geçireceğine inanıyorum...

Dün turu baştan sona izleyen varsa görmüştür. T- mobile dan bir bisikletçi yokuş aşağıya inerken büyük bir köpeğe çarptı çarptığı(köpeğe direk ortasından girdi) anada ön jant bütün şeklini değştirdi( 8 oldu diyecektim ama ondan çok daha öte birşeydi.) Tabi adam bisikletin üzerinden takla attı. Devam edebildimi bilmiyorum? Diğer kazazede olan köpeğe ise hiçbirşey olmadı gayet sakin yoluna devam etti.

@oxsy

Eurosport un internet sitesinde dünün özetlerinde gösteriyor. ön tekerlek gerçekten fena yamulmuş. labrodora da yazık oluyormuş. umarım adamda da bir şey yoktur

Çarptığı köpek oldukça baba bir labradordu. Hayvan hiçbirşey olmamış gibi gayet sakin yoluna devam etti. Adamın çarptığı hızda +60 falandı çok daha ciddi sonuçlar doğurabilirdi...

T-mobile dan Patrick Sinkewitz in doping testleri pozitif çıkmış. Testesteron seviyesi olması gerek düzeyin oldukça üstündeymiş...

Ayrıca az önce bahsettiğim düşen bisikletiçi Burghard bugünkü etapta 1. sırada gidiyormuş....

Geri