Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

toprak+asfalt icin lastik

cyilmaz

Aktif Üye
Tepki
91
akadaslar daha cok toprak zemine uygun ama asfalt zeminde de iyi performans veren kaliteli bir lastik onerebilirmisiniz???

Scudo
Fiyat aralığı ne olacak?
10 YTL ye de var, 80 küsur YTL ye de.. Ayrıca kuru sert toprak mı, gevşek kuru zemin mi?
Amma soru sordum di mi? Ama başka bir yolu yok bu işlerin.. :)

arkadaslari bilmiyorum ama benim kullanacagim toprak yol ve asfalt yol. Sert toprak oluyor galiba :) Fiyat olarakta 40 ytl gibi birseyler dusunuyorum orta karar :)

arakdaşlar aradığınıs özellıkler hutchınson python da war 3 çift kullandım halaa da var bi çift fakat iç lastıklı modelını bulmanız zor anca dışardan temın edebılırsınız ama pişman olmassınıs

ben kenda nın bear claw diye bi lastiğini alıcam,kevlar lı.inşallah memnun kalırım.

@okan_ergun

ben de aynı lastikleri yazacaktım.
arkadaşım kullanıyor, yurtdışından getirtmiş, performansından çok memnun.

@okan_ergun

turkiyede bulabilecegim baska hangi modelleri onerirsiniz?
bir de bu Hutchinson Python'un omru sehir ici normal kullanimda ne kadar gider bazi lastikler yumusak hamurlu oldugu icin cabuk bitiyor...

bu arada internette bu lastigi cok az kullanilmis olarak bulsum fiyati cok uygun. satan kisinin elinde birkac ilgimi ceken parca daha var deore xt vites ve WTB Rrocket V sele gibi... birkac urun alip getirtmeyi dusunebilirim.
lastigin resmini koyuyorum
http://img409.imageshack.us/img409/4278/e11bon0.jpg

Bende Semperit var,City Cross 26x2.125....Bilmem kaç yıllık lastik...Ben hiçbir lastikten bu kadar memnun kalmadim ...Ama yerine Kenda K-Rad alıcam...Çünkü şuanki lastiklerim acayip yumuşak hamurlu ve bitmek üzereler...Kenda yı nereden temin edeceğiz...Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim...

walla düz yolda dıkkatlı frenleyerek kullanırsan 2 sene götürür... çok güzel lastık kullanım olarak ama en son 6 ay önce petrolde hawa basarken büyük bir gümburtuyle tubeless jantın yanaklarından attı ve ketenlerı yırtıldı,daha soorada arkadaşım ewde el pompasıyla şişirdiği aynı model lastığın bi kaç dakıka soora aynı şekılde ınflak etmesı sonucu bayaa soğudum bu lastıkten ama kullanım olarak çok hoş çok tatlı bi gidişi war hemde 2.10 ve viraj dişleride çok güzel şehır içi kullanımı için de çok iyi arazi içinde çok iyi...

ben swallow 2.30 dış kullanıyorum toprakda çok güzel ama asfaltta titretiyor bisikleti havalarını biraz indirmek gerekiyor

valla mıchelin XCR DRY kullanıyorum benimle çok gezenler ve xcr dry kullananlar ii bilir. asfaltta lastik ne kadar geniş gözüksede sadece ince bir noktası yere değiyor. toprak yola girdiğinizde lastik havasını çok indiriyorum ve toprakta mükemmel perfosmans veriyor.spd ye yeni başladım ve hemen kendimi araziye attim.( seyyahi ibo'da ii bilir ) 5 dk sonra sanki spd yokmuşcasına inişlere girdik ve patikalarda keçi gibi gittik.

Arkadaşlar peki ucuzları için ne düşünebilir bir lastiğe 80 YTL vermek pek akıl kârı değil:) .Mesela 10 Ytl ye çoğunlukla asfalt gitmek için hangi lastikler uygun olabilir?

peki
schwalbe marathon XR nasıl ????

bende almayı düşünüyorum kullanan var mı???

yorumlar nelerdir acaba...???

toprak agarlıklı+asfalt olarak ucus IRC Mythos 2 kewlar yada telli modelini onerebılırım uzun bi sure o lastıklerı kullandım arazide gerek ıslak gerek kuru fena sayılmıcak sekılde tutus sagladı.cabuk da erimedi...

@Ercan Bayram

Çok ağır ve çok kaliteli bir tur lastiği.. Turda kullandım ve çok memnun kaldım.. Tavsiyem fazla hava basmaman olacaktır. Toprak zeminde de gidiyor ama aslen kalın dişli slick lastik olduğu için tur lastiği olduğunu vurgulamak isterim. Konu başlığına uygun bir model olmadığını yazabilirim..

Kevlar olmasına rağmen (link) 790gr yazıyor bir adeti için.. Telli versiyonu 860gr. Kendim tartmadım. Son olarak şehir içi kullanım için, şu günlerde bisikletimdeki lastik Marathon XR

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Geri