toplama karbon bisiklet

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
350
arka ayakları karbon 17" kadro full xtr takım 2005 ve 2006 xtr lar disk frenli henüz iki aylık ve çok temiz bana küçük geldi bir büğünü alacam ilk günkü gibi. sele seleborusu karbon maşa MEGAAN 2007 1,5 kg. işleyişi süpeer. matara kafesi ve barentler amoeba karbon. jant göbekleri xt ve rotorlar xt sadece kaliperler deore özel mesaj atabilirsiniz fiyatı 2500 YTL. .

(link)

(link)

Edit by..
önder

Scudo

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
350
bu bisiklet için son fiyat bisiklet sıfır sayılır. 2350 ytl

senzumrut

Üye
Tepki
0
Gördüğüm en güzel bisikletlerden biri diyebilirim. Maalesefki bende bisikletimi satıyorum.YA gerçekten çok güzel inşallah satarsın.

Bülent ÖZER

Forum Bağımlısı
Tepki
2.821
Bisiklet
Colnago
güsel pislet pc ye bile kayıt ettim satılmıycak kadar güsel satma AZİZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
350
teşekkürler arkadaslar inanın bende aynı sizin gibi düşünüyorum o yüzden fazla binemedim bile. ama işlerim nedeni ile binemiyorum bile o yüzden yerinde durarak eskiyeceğine başkası binerek eskitsin... :))

Bülent ÖZER

Forum Bağımlısı
Tepki
2.821
Bisiklet
Colnago
bende binemiyorum valla bir tane yol bir tane mtb var evden işe işten eve napıcan binmek nasip olmuyor

Sercan

Forum Bağımlısı
Tepki
204
23 Nisan 2006'dan sonraki ilk Pazar günü neredeydin? ( Amerikan filmlerindeki gudik polisler gibi oldu:) ) Abi ben bu bisikleti gördüğümü çok iyi hatırlıyorum. Sanki, Küçükçekmece Belediyesi ve Zehra Mustafa Dalgıç T.M.L'nin bisiklet etkinliğinde gördüm. Ama yanlış da görmüş olabilirim tabi... Hayırlı satışlar.

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
350
hayır orda değildim ve bisikletimde orada değildi çünkü bisikletimi kimseye vermedim henüz.

BF Okuru

Üye
Tepki
11
abi çok güzel tatlı bir bisiklet almayı çok isterdim ama boyumu aşan bir miktar kardeş hayırlı satışlar dilerim sana

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
350
teşekkürler. fiyat ı elimden geldiğince uygun yazmaya çalıştım ama yinede biraz daha esneklik yapacağım. fiyat konusunda çokta problem yapmam.

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
361
Bisiklet
Colnago
ben biraz konu dışında bir soru soracaktım kaçkarda rst meganı dartığımğzda 1770 gr gibi bir değer çıktı bu maşayı almak istediğim için en iyi bilgiyi kullanacısından alırız. genel etkisi nasıldır acaba bu amartisörün.

Aziz SIRNAÇ

Forum Bağımlısı
Tepki
350
@tns

Valla rst den bu bisikleti alana kadar en çok şikayetçi olanlardan biriydim. MEGAAN 2007 AİR modelinin ağırlığı 1500 dür. o hangi model bilmiyorum. İşleyişi ise sid le falan karşılastırılma yapılamaz ama rst sıtandartlarına göre gayet iyi çalışan bir model. tavsiye ederim :)