Scudo Sports

Topeak 2016 ürünleri ve en iyi fiyat uygulaması Delta Bisiklet'te

@suzun7

Merhaba gerekli uyarılar yapıldı. Evren Bey oranın yetkilisidir ve kendisine bilgi verildi. Mutlaka gitmenizi öneririm. 05370500153 telefon numarası.

• Beğen
Tepkiler: suzun7
Scudo
@ulas İstanbul'dayım benim Sinop ucu sokulmuyormus başka iç lastik alacağım

@mekolac
Tamamdır.

@ulas Teşekkür ederim ilginiz için bu arada karalama gibi anlaşılmasın internetten daha önce alışveriş yaptım Delta'dan.Gayet güzel,ilgili cevap verdiler ve alışverişim sorunsuz bitmişti.Zaten mesajda da dedim Antalya şubesi diye tüm Deltalar anlaşılmasın.

• Beğen
Tepkiler: ulas

Merhabalar en iyi fiyat garantisi olarak geçen bi ürün bu ürün ama daha uygun fiyatlar var

@sckncyln1 En iyi fiyat garantisi olduğu için, siz daha uygun bulduğunuz fiyatları Delta'ya bildirirseniz onlar da size o fiyattan (ya da belki daha uyguna) verecektir. Garantinin anlamı bu.

@9magiko

Nereye bildirebilirim mail mi atmam gerekiyor ??

@sckncyln1 Mail atabilirsiniz daha uygun bulduğunuz yerin linki ile birlikte ya da mağazadan alacaksanız gittiğinizde söyleyebilirsiniz.

Delta'dan alıntı:
Türkiye temsilcisi olduğumuz Topeak markasının 2016 Ürünleri Stoklarımıza girdi. Ayrıca artık Topeak ürünlerinde fiyat garantisi veriyoruz. Yani daha ucuzunu bulursanız paranızın farkını iade ediyoruz. Bilgilerinize önemle sunulur. Delta Bisiklet' te fiyat garantisi durumu da bununla beraber devreye girdi.

@9magiko

Tamamdır teşekkür ediyorum @ulas beydende cevap bekliyorum ona göre hareket edeyim

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Merhaba Karşılaştırdığınız modeller farklı modeller

İmalatçı Ürün Numarası:TA2039-B (yaysız model) bahsetmiş olduğunuz ürün

Deltadaki ürün kodu: TA2050-B

Bizdeki ürün ayarlanabiliyor. Bahsettiğiniz ürün ayarlanamıyor sadece bir modele uyuyor. Fakat bizdeki ürün resmi de incelerseniz alt bağlantı noktalarında ayarlanabilme aparatları var.

Bizdeki model yeni model ayrıca 2016 diğer model eski model.

Yani En iyi fiyat Garantisi iddiamız devam ediyor ;)

Geri