Scudo Sports

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

(link)

Buda benim bugün ki antremandan Interval çalışması ve veledrom çalışması.
Yalnız benim kalp cihazında mı problem var bilmiyorum. Değerlerim inanılmaz yüksek durmakta.
Makslar doğru olabilir ama bisiklet üzerinde düz yolda normal eforla 120-140 arası değişmekte.

GPS'ten bende memnunum sadece Veledromda 2 tur yan çizmiş. artık bisikletin üzerine kapandığımdan mi yoksa havadan mi bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Scudo
@Hüseyin Gündoğdu

Enteresan gerçekten. Eve dönüş(recovery) kalp hızı sanırım doğru ama.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
@evrenozbilen

Evet hocam o biraz daha normal durmakta. şey deneme imkanınız var mı normal bi şekilde evde otururken yürüyünce kaçlara fırlıyor?
veya kalkıp oturduğunuzda. normal durduğumda 75-85 arası değişiyor ama hafif yürüyim veya ayağa kalkiyim oturiyim 110-115 görüyorum :)
Acaba benim kalpte mi problem var yoksa Monitördemi

Bu arada ort anlık veya max poweri cihaz ekranda gösteriyormu stravaya atmadan, yoksa powermeter olmayınca power hep sıfırdamı duruyor

@emrah9700

Ortalama power gösteriyor. ben boyumu 83cm girmişim yanlışlıkla :) power ondan düşük kaldı biraz :D

@Hüseyin Gündoğdu

Şuan işyerindeyim. Akşam bir deneyeyim. Ama otururken 75-85 normal gibi geldi bana ve ayağa kalkıp oturmak 100-110 olması lazım. Daha önce kalp zone larımı belirlerken durağan kalp ritmini ölçmüştüm. Yaşayacaksınız. :D

• Beğen
@Hüseyin Gündoğdu

Ooo çok iyi, istediğim bir özellikdi. Ürün gelirse 6 lı bölmeye ne koyacağımı düşünüyorum heralde 1-hız 2-süre 3-ort hız 4-yükseklik 5-ort power 6-sıcaklık olur kadans ve hız sensörü getirincede birine ort kadans koyarım, keşke 10 tane bölmesi olsaymış :D

@emrah9700

5 veya 6 sayfası var bu şekilde. 6x6=36 farklı bilgi atanabilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhanminep
@evrenozbilen

haha bakalım hocam. normal nabızım 80 altına düşmüyor. tansiyon aleti ilede ölçtüm 78 ve 80 sonuçlarına ulaştım.

@Hüseyin Gündoğdu

Sizde de, monitörde de anormallik yok bence. Durduğunuz yerde 75 olması da, yavaş tempo bisiklete binerken 120-140 olması da gayet normal.

Bir ekleme daha, yorgunken kalbiniz daha hızlı atar. Mesela yavaşça velodroma giderken 130 olan nabzınız, interval antremanından sonra aynı yolu aynı hızla dönerken 140 civarı olabilir.

• Beğen
@Murat B.

Hocam çok sağolun, 176 bpm ortalama görünce insan ister istemez korkuyor. dönüş yolu daha normal gözükmekte. 150 ortalama. sanırım kalbi izleyeceğim diyede heyecan oluyor.

Benim üründe nevşehir'e gelmiş yarın alıyımda bende bi bakıyım

• Beğen
Arkadaşlar alanlar memnunmu? Ürün malzeme kalitesi ekran v.b. Nasıl?

Ölçüm Değerleri doğru ölçebiliyor mı?
Uzun mesfede sapıtma eğilimi varmı?
Fp olarak lider sanırım,herişi yapan ama uygun fiyatlı tek ürün

Hangi sensörler çıkıyor kutu içeriğinden hangilerini ek olarak almışıyız birde?

@r.ezk

ürünleri arkadaşlar alalı henüz 2 gün oldu denemeleri devam ediyor ama aynı fiyattan ebayın sitesinde 1 tane ürün kaldığı gözüküyor, ürünün normal fiyatı bu değildir

Emrah teşekkürler,
bende almayı düşünüyorum da, konuyu okudum baya dağılmış yanlız linkler ürünler vb..

(link)

Ek olarak hangi sensörleri aldınız hemde toparlı olur, link verebilirmisin?

@r.ezk

Alınan km saati bu linkte verdiğinizdir. Kutu içeriğinden ayrıca kalp ritmi ölçen alet ve göğüs kayışı çıkmaktadır.

http://shop.onlinesportstore.com.au/user/images/3619.jpg

Bu paketin üstüne 'istenirse' hız+kadans sensörü alınabilir. ('istenirse' yazıyorum, çünkü GPS destekli hız datasını 3 aşağı 5 yukarı cihaz gösteriyor). Seçim sırasında dikkat edilmesi gereken özellik; ant+ protokolü destekleyen cihazlar olmalıdır. Bizim tercihimiz Garmin GSC 10'dan yana oldu.
http://www.gpscity.ca/g/gps/l/c/cadencesensor.jpg

(link)

Aslında gps hızı gayet tatmin edici. eğer kadans lazım değilse sadece ürün gayet yeterli.
ben gps'inden çok memnunum.

ve çok iyi şekilde özelleştirilebilir.
Kalp için alarm,
Power için alarm,
gece kullanım için ışığı mevcut.

daha sayamadığım bir çok özellik var tek kafama takılan şu hr oldu.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@Hüseyin Gündoğdu

HR da bence sorun yok. Tekrar deneyin hocam.

@Hüseyin Gündoğdu

emin misiniz cihaz ekranında gösterdiğine ? sensör olmadan yani.

@tuna karahan

Hocam kaydettiğimde ekranda avg power gözükmekte ama giderken gösterdiğini sanmıyorum.
Gösteremezde zaten sensörsüz.

Geri