Scudo Sports

Tight ve mahalle baskısı

Scudo
Gerçekten bisiklet kültürü Türkiye ye bir gömlek büyük kimse yanlış anlamasın. bu tür mahalle baskılarına saçma sapan sözlere kulak asmamak lazım şahsen benim hayatıma yön veren cümleler den biri dir ' hepimiz elalem neder hapishanesin de doğarız ,sadece deli olanlarımız kurtulur ' o yüzden ben fazla takmıyorum benim çevremde yokmu var hemde ne üniversiteler de okuyanlar :)

@Yağız Gökmen
Ayben öyle: Deli olmak özgürlüktür:krnz:

öldürmedikleri, darp etmedikleri sürece sorun yok bence.. hem söz uçar yazı kalır :)

-- aslında, son günlerin anlam ve önemine binaen, bir süre etekle sürmeliyiz bisikletlerimizi...

Tayta gerek kalmıyor ki sıradan eşofman giyip sadece kask takınca bioe uzaylı muamelesi görmek mümkün. Ben caddenin bi arka sokağında oturuyorum. Binadan çıkıncq direk caddeye gidiyorum ama o 30 saniye içinde gene de o 'başka bi gezegenden gelen' bakışlarına maruz kalıyorum

@CandanC

+1 yapılabilir. taksimde yürüyüşü yapılacak. hatta bunun için illerde toplanıp bisiklet sürülebilir.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@Şevket Akça
Bir şekildeki destek olunabilir aynen

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Yahu nerde yasiyoruz ya avrupadan 20 sene amerikadan 40 sene gerideyiz.saka gibi ya bisiklete binenlere edilen bu komim yaklasim beni olduruyo arkadas

Bisikletin herşeyine varım isterse ekmeğe fullface kask ile gitsin ama tayt (tight diye yazıldığını da yeni öğrendim) ters bize aga :)

İzmir gibi yerde bundan 20 yıl kadar evvel taytlı bisikletliye sanki birşeyler zuhur edecek ve birşeyler görecek gibi bakanlar vardı. Ankara izmir iki şehirde bisiklete rahat binemedigim için taytın üzerine bir şort giyip çıktım yıllarca. Şimdi sadece ankara da bisiklet sürüyorum v3 ankara 20 yıl öncesine göre daha mutahasip bir yer. Artık sadece tayt giyiyorum. Bir erkek bir erkeğe tayt giyiyor diye kötü gözle bakabiliyorsa bunda benim suçum yok. Bu sporun kullandığı bir giyim tarzı bu. Uniformadan da tahrik olan insanlar var diye Polis ile asker ne yapacak peki?

Geri