Osman Kıtay
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.070
- Bisiklet
- Fuji
Arkadaşlar Whistle Miwok 1052 MTB bisikletimin orta yatağı gevşemişken 2 hafta görmezden gelip sürmemin mükafatı olarak, Orta yatak dişlilerini bozdum. Metin bisiklette geçici bir çözüm ile eski tip bilyalı göbek takılarak bisikletimi şu an için kullanıyorum. Doğal olarak bana kadromu değiştirmem tavsiye ediliyor. Ancak dün eminönünde bianchi bayii bana bir yöntem önderdi.
Oradaki arkadaş thompson orta göbeğin vida yataklarına ihtiyaç duymadığını, ve MTB ye uygulanabileceğini söyledi.
Ayrıca başka bir bisikletçi iyi bir torna ustasının o bölgeyi traşlayıp yeni bir orta yatak monte edebileceğini de söyledi.
Sizce bu durumlar ne kadar gerçekçi? Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
Oradaki arkadaş thompson orta göbeğin vida yataklarına ihtiyaç duymadığını, ve MTB ye uygulanabileceğini söyledi.
Ayrıca başka bir bisikletçi iyi bir torna ustasının o bölgeyi traşlayıp yeni bir orta yatak monte edebileceğini de söyledi.
Sizce bu durumlar ne kadar gerçekçi? Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.