Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

The Wall...

huseyinsak

Aktif Üye
Tepki
54
Genelde Korn'un konserlerinde söylediği THE WALL şarkısının asıl sahibi kim ?veya asıl sahibi var mı?

Şarkının ismini yanlış hatırlıyor olabilirim.

Scudo

Çok teşekkür ederim. Daha önce Pink Floyd'un söylediğini bilmiyordum. Şarkıyıda buldum.

evet güzeldir
hatta the wall ın filmi de vardır,tavsiye ederim ;)

Yanılmıyorsam filmin adı "The Faculty" ya da ona benzer bişey olacaktı :)
Hatta hocaları uzaylı olan öğrencilerin onlardan kurtulma çabaları falan anlatılıyodu sanırım filmde :).
Yoksa karıştırıyor muyum yaf :rolleyes:

ahah evet sanırım karıştırıyorsun çünkü o film Alan Parker tarafından cekilmiş,belgesel niteliğinde (grubun belgeseli) içinde bolca müzik ve animasyon olan bir film :rolleyes:

Evet filim Alan Parker ın dı.Filimin adıda The Wall yaklaşık 1984 yılında Suadiye Atlantik Sinemasında (şu anda Marks&Spancer) seyretmiştim.

Filim ile ilgili bilgileri aşağıdaki linklerden alabilirsiniz.

(link)

(link)

Selamlar

Evet, parca Pink Floyd'a ait.. Ama dedigin gibi albumun adi "The Wall" , parcanin adi " Another Brick In The Wall". Ayrica parcanin klibide cekilen filmden alintilarla olusturulmustu!

Teşekkür ederim gugus. Parçayı buldum ve bugün hep onu dinledim hala da dinliyorum.

Rica ederim Huseyinsak. Gercekten guclu duygularla yazilmis, insanin kanini titreten bi parca! Bilemiyorum site uzerinden gonderebilir miyim, istersen klibini severek gonderirim! Umarim cok dinlemekten bikmazsin! :eek:

Saygilar

Yahu benim kafam iyice karıştı :(
Şarkı bende zaten vardı ancak gittim klibini indirdim.
Class of 99
An Other Brick in The Wall
The Faculty Soundtrack diyor klibinde. Yine klibinde filmden sahneler var ve film benim yukarıda bahsettiğim The Faculty filmi :) Uzaylı öğretmenler vs... :eek:

parçayı site üzerinden göndermezseniz iyi olur. malum telif hakkı yasaları epey kuvvetlendi artık.

The wall aslen Pink Floyd'un şarkısıdır. epey eski bir parçadır. uzun metrajlı klibi vardır. bu şarkıyı daha sonra Michael Jackson, Korn gibi başka kişi ve gruplar da seslendirmişlerdir. The Faculty filmi burada bahsedilen film değil ;)

00:33 25 Mart 2006 itibariyle çözmüş bulunuyorum durumu :)
Şarkı The Faculty filminin soundtrack albümünde de var ancak cover olarak :)

The Wall filmi o yıllarda yapılan en önemli filmlerden biri bence..Hayranı olduğum bir grubun filmi olması da benim için ayrı bir önem taşıyor..

Lise yıllarında kendi yaptığım amplifikatör ile kasetlerini dinlerken rahmetli annem bile "Another brick in the wall" şarkısını çok beğenmişti..En çok da David Gilmour'un gitar solosunu!!..
Bol müzikli günler..

Gürsel Akay

Evet Gürsel Bey... 'Another brick in the wall', özellikle 'in the wall' diye biten kısmı şu an benim de kulaklarımda... O dönemlerde bende de Dual pikap vardı... Hey dergisi alır, her çıkan plağı takip ederdim... Ama ben daha çok, Paul Mauriat, James Last, Fausto Papetti dinlerdim... LP'leri bile hala duruyor...

Geri