Scudo Sports

Teşekkürler: Forum Yönetimine...

Scudo
uzun zamandır forum da bu kadar zaman vakit geçirmemiştim. güzel değişiklikler söz konusu :) teşekkurler bisiklet forum...:)

Ben böylesine yenilikçi bir forum görmedim, çok güzel oldu be :p

Evet, hem yenilikçi hemde önde. Türkiye'de şuan bisiklet üzerine en çok ziyaret edilen forum sitesi. @Anonim Birşey soracağım. XenForo'ya neden vBulletinin css ya da stil kodlarını entegre ettiniz?

ana sayfada yeni mesajlar neden görünmüyor

temp dosyasını sildim ama görünmüyor hala nerde bu çerezler

@Fırat Y. tarayıcının çerezleri diyorum siz mozilla kullanıyordunuz hatırladığım kadarıyla. Geçmişi temizlerseniz düzelir :)

chrome geçtim ama sorun devam ediyor çerezleridde sildim ayrıca çok sık hata vermeye başladı site
"An unexpected database error occurred. Please try again later." bu hatayı alıyorum sık sık

Bende de ilk 5-10 dk önce girişte görünmedi sayfa yeniledim düzeldi. Az önce de sadece bu konuda cevap yazılamıyor durumdaydı yine sayfa yenileyince düzeldi. Geçmişi temizlemedim ama bir ara temizleyip tekrar hata gelirse haber ederim. İnternet sağlayıcıdan da şüphelerim var yine bu aralar.

Birde vine videosu ekleyebilsek on numara olur :D

yenileye basınca benimki de düzeldi o kadar sayfa aç kapa yaptım düzelmedi yenileyle çıktı

Geri