B byloft Aktif Üye Kayıt 6 Eylül 2006 Mesaj 158 Tepki 98 Şehir Gaziantep 7 Eylül 2006 #1 selamlar ben bisikletime termos takmak istiyorum ancak delik filan yok bir bisikletciye götürsemdelebilirlermi ?
selamlar ben bisikletime termos takmak istiyorum ancak delik filan yok bir bisikletciye götürsemdelebilirlermi ?
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 3 Temmuz 2005 Mesaj 7.157 Tepki 6 7 Eylül 2006 #2 Termos veya suluk için tabi ki öncelikle bir suluk kafesine ihtiyacın var . Eğer bisikletinde bunun için uygun delikler mevcut değilse bisikletçin veya kendin kelepçeler yardımı ile bir kafes monte edebilirsin .
Termos veya suluk için tabi ki öncelikle bir suluk kafesine ihtiyacın var . Eğer bisikletinde bunun için uygun delikler mevcut değilse bisikletçin veya kendin kelepçeler yardımı ile bir kafes monte edebilirsin .
M Murat CER Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2004 Mesaj 2.047 Tepki 1.100 7 Eylül 2006 #3 sele altı matara kafesi gördüm ben bi yerde ama.... yurtdışından gelen katalogda mı yoksa tour de france izlerken mi denk geldim bilmiyorum.. Tepkiler: byloft
sele altı matara kafesi gördüm ben bi yerde ama.... yurtdışından gelen katalogda mı yoksa tour de france izlerken mi denk geldim bilmiyorum..
B byloft Aktif Üye Kayıt 6 Eylül 2006 Mesaj 158 Tepki 98 Şehir Gaziantep 7 Eylül 2006 #4 benim bisikletimde yer yok ama dediğiniz gibi kafesli yaparım tşkler
A Anonim Silinmiş hesap 9 Eylül 2006 #5 kadronun alt tarafına delik açtırman lazım,bizimkiler kadar sağlıklı olmaz ama idare eder herhalde.
S simoniuğur Daimi Üye Kayıt 5 Ağustos 2006 Mesaj 280 Tepki 183 Şehir istanbul-gaziosmanpaşa 11 Eylül 2006 #6 eyer kadron uygunsa sele borusunun alt tarafınada takabilirsin onlar daha kullanışlı oluyor