O orkun taşkın Üye Kayıt 29 Temmuz 2012 Mesaj 11 Tepki 0 Şehir izmir 31 Ekim 2012 #1 merhabalar; termal içlik takımının altına, termal atlet ve termal slip yada boxer giyilmelimidir ? bu konu ile görüşleriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler.
merhabalar; termal içlik takımının altına, termal atlet ve termal slip yada boxer giyilmelimidir ? bu konu ile görüşleriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler.
Eser Sevinç Eskiden buralar dutluktu Kayıt 6 Nisan 2011 Mesaj 2.033 Tepki 2.903 Yaş 43 Şehir Ankara - Eskişehir İsim Eser Sevinç Başlangıç 1986—87 Bisiklet Scott Bisiklet türü Yol bisikleti 31 Ekim 2012 #2 Her ikisi de termal olursa sorun olmaz ama boxer ve slip rahatsızlık verebilir kullanım açısından. Tepkiler: Gülden Öztürk ve orkun taşkın
hamibektas Daimi Üye Kayıt 14 Ağustos 2011 Mesaj 299 Tepki 123 Şehir istanbul 31 Ekim 2012 #3 Ben termal içliğin altına hiç bir şey giymiyorum şahsen ( üst için diyorum ). Ter ile temas eden yer direk içlik olmalı bence arada aracı olmamalı. Ama termal atlet de olabilir heralde sonuçta o da termal Tepkiler: Gülden Öztürk ve orkun taşkın
Ben termal içliğin altına hiç bir şey giymiyorum şahsen ( üst için diyorum ). Ter ile temas eden yer direk içlik olmalı bence arada aracı olmamalı. Ama termal atlet de olabilir heralde sonuçta o da termal
M muratcolakoglu Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2012 Mesaj 3.075 Tepki 700 Şehir İstanbul Bisiklet Colnago 31 Ekim 2012 #4 @orkun taşkın Termal içlik giydiğinde artık başka bir şey giymene gerek yok. Gereksiz kalınlık yaratmamak lazım. Tepkiler: Gülden Öztürk ve orkun taşkın
@orkun taşkın Termal içlik giydiğinde artık başka bir şey giymene gerek yok. Gereksiz kalınlık yaratmamak lazım.
O orkun taşkın Üye Kayıt 29 Temmuz 2012 Mesaj 11 Tepki 0 Şehir izmir 2 Kasım 2012 #5 anlaşılan altada üstede hiçbirşey giymemek. teşekkürler cevaplar için.
Gökhan Ö. Forum Demirbaşı Kayıt 15 Eylül 2010 Mesaj 504 Tepki 249 Şehir Samsun Bisiklet Focus 2 Kasım 2012 #6 pedli taytın üzerine giyiyorum termal içliğin altını... Tepkiler: orkun taşkın
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 2 Kasım 2012 #7 termal giysileri iç giysileriniz olarak kullanmalısınız aksi takdirde işlevselliklerinden faydalanamazsınız Tepkiler: orkun taşkın ve Edip D.
termal giysileri iç giysileriniz olarak kullanmalısınız aksi takdirde işlevselliklerinden faydalanamazsınız