Scudo Sports

Ter kokusunu dışarı vermeyen ve hemen kuruyan ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Aslında belki çok saçma ve belki de bazılarına salakça ve komik gelebilecek bir soru. Ama merak ediyorum işte belki vardır. Şu çağda icat edilmeyen şey yok gibi...

Neyse soruma geleyim. Okula giderken yaklaşık 12 kmlik yolu(sadece gidiş 12, dönüş zaten ev sorun yok) yıl boyunca bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Haliyle terleyecektir vücudum. Okulda kıyafetlerimi değiştirecek bir ortamım yok. Olsa da sürekli yanımda kirli-temiz çantası taşıyarak gezmem olanaksız. Belki vardır dedim, acaba alt-üst içten giyilen ve çabuk ter emen ve bu ter kokusunu dışarı vermeyen giyim ürünleri var mı? Deodorant kullan diyecek arkadaşlara şimdiden söylemeliyim ki, terlemiş bir vücuda deodorant sıkılınca da ağır bir bir koku oluyor bence. Evet arkadaşlar, bilen varsa cevaplayabilir mi? Yoksa çok şey mi istiyorum.

Scudo
Duş yapıp çıkarsan kokmaz. İnsanın teri değil orada oluşan bakteriler koku yapar.

• Beğen
Tepkiler: SRT
Rash guard t-shirt ler var ben dalış yaparken ic lik olarak kullanıyorum dalisdan cikti tan sonra ise 3 dakikada kuruyor nerdeyse .Fitness yaparken de kullanılır varlığını hissetirmez katlandiginda yer kaplamaz Terin için çözüm olabilir ..
9632 dosyayı görüntüle

@aligüler Deodorantı terli vücuduna sıkmayacaksın zaten. Terlemeden önce kullanman gerekiyor ki hergün kullanırsan daha etkili oluyorlar. Rexona'dan falan deodorant + roll-on şeklinde bir ikili alıp kullanabilirsin. Onun dışında "teri" dışarı atan kıyafetler var onlardan kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri