Scudo Sports

Temiz hava, bol gıda... Yükselen'de verdik mola..

@semrta

Ön yargı, hem kolaya kaçmaktır hem de neticede insanı yorar. Al birini vur öbürüne... kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
Boşverelim şu üç günlük dünyada başkalarının yargılarını.. Kendi yargılarımıza güvenelim.
Bisikletçiler yargılarsa en doğrusunu yargılar(EvelAllah)...
Güzel yorumunuz(yargınız:) ) için çok çok teşekkürler..

Selam ve saygılar..

• Beğen
Tepkiler: semrta
Scudo
öğle yemeği saati..sabah atıştırdığım poğaçalardan dolayı sanırım pek aç hissetmedim kendimi ve yemeğe çıkmadım..biraz foruma bakayım dedim..bakarken bakarken....bir de ne göreyim..nefis bir tepsi :)

ya bizim ofiste bir yerlede bisküvi falan olacaktı...karnım acıktı :D

elinize ayağınıza sağlık Iron grubu....

Bu fotograf cok hosuma gitti ironman abim.. ilk bakista gol donmamis gibi duruyordu dedim ya ironman abimin eldiveni yuzmeyi ogrenmis ya da gol cidden donmus:D :D sonucta cok hos bir kare cikmis ortaya:)
http://i106.photobucket.com/albums/m265/ymgirgic/kestel33.jpg

Ayrica su koy kahvaltisi fotografina yorum yapmak istemiyorum(kiskanclik:mad: :p :D :D ) afiyet olsun sizler fazlaca hakediyorsunuz yemeyi:)

insallah bir gun Konya ve civarinda birlikte pedallayip koy kahvaltisi(aklim kaldi:) :) ) yapma firsatina kavusuruz ironman abim fotograflar ve guzel anlatiminiz icin cok tesekkurler:)

ben de bayıldım bu fotoya..

bi de puslu şehir silüetine,bi de cool köpeğin fotosuna,bi de kahvaltıya,bi de bi de ... :)

@semrta

bi de bi de bi deeee hepsiinee:)

Merhaba

Siz ve arkadaşlarınız, güzel bir gezi yapmışsınız. Çektiğiniz fotoğraflarla da, bizleri de gezinize ortak etmişsiniz. Ellerinize ve ayaklarınıza sağlık olsun.

Selam ve sevgiler.
Hoşçakalın.

ahh ahh bizim şöyle güzel bir grubumuz yokki böyle güzel geziler yapalım resimleri mükemmel bir ustalıkla çekmişsiniz bizle paylaştığınız için teşekkürler

Bu sefer evden eve anahtar teslim yaptığınız km'yi yazmamışsınız.
Fakat şakası bir tarafa güzel bir tur.
Sizlerden her zaman devamını yayımlamanızı bekliyoruz.
Turlarınızın yeme içmesi az gidilen yerler oldukça fazla.
Güzel olan tarafı bu durum bence.

Mesut Bey merhaba...
Esprili anlatımızla, gezinizi bir solukta okudum... Sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ediyorum... Mümkün olsa da bir hafta sonu ekibinize ben de katılabilsem... Paylaşımınız için teşekkürler...

@semrta
@Tugberk Tezel

Ben de, hepinize bir daha, bir daha, bir daha teşekkür ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Mesut Abi o eldivenin olduğu fotoyu görünce gözümde acayip bir an canlandı. Sanki gölün kıyısına su içmeye giden birisi öldürülmüş de eldiveni oraya düşmüş gibi. Eldivenin şekli uyku pozisyonundaki veya ölüm anındaki gibi serbest bir el modelinde olduğu için belki de böyle bir şey canlandı gözümde... Onun için hüzünlü ama bir o kdr da güzel bir foto...

Keyifli bir gezi olmuş anlaşılan. Pedalınıza ve elinize sağlık...

@KevSerSeri

Kevserakıllı kardeşim, seni hüzünlendirdiysem kusura bakma, keşke bisikletimle gölün üzerinde gezme fikrini uygulasaymışım. Ama o zamanda, suda boğulan adam fotosu ile karşınıza çıkarım diye korktum..
Yanlış anlaşılmasın, ben yüzme biliyorum ama, bakalım göl benim bildiğimi biliyor mu?:eek: :D :D :D

Mesu Abi,uzun zamandır sesiniz çıkmıyordu ,merak etmeye başlamıştım.

Neyse ki hava şartları sizleri durduramıyor.

Gezilerinizi ilgi ve merakla takip ediyorum:)

Bizleride gezinize ortak ettiğiniz için çok teşekkürler

@Tuğrul

Tuğrulcum, valla aslında biz her hafta geziyorduk ama, bizim gibi hatta bizden daha güzel gezen o kadar arkadaşımız var ki... onların gezi paylaşımlarını izlerken ağzımız açık kalıp kendi gezilerimizi sizlerle paylaşmaya biraz ara vermişiz sanırım.. :)
Güzel yorumun için teşekkürler..

Mesut Hocam,
Seni sollamam mümkün değil, bunu senin performansını bilmeyenler anlayamaz. Senden fazla yaptığım 18 km. nasıl tamamladığımı gel de sen bir de bana sor.
Selam. Dede

mesut abi eline sağlık güzel olmuş fotoğraf makinasına hemen alışıverdin iyiki
yoksa o kahvaltıya bakıp iç geçiremezdim hafta sonu görüşürüz inş s.a

@sgtalper

Hasancım sa.
bıçağını hafta içi antrenmanlarda dahi yanımda taşıyorum. Bana eski izcilik günlerimi hatırlatıyor galiba... Umarım ömür boyu hep elma kesmekte lazım olur..
Umarım diyorum, malumun üzere dağlar taşlar sadece elma ile dolu değil. Allah korusun;)

Ironman'ler yine döktürmüş..Tebrikler.. Bacaklarınıza, ellerinize sağlık..
Iron "dede" Alaettin bey için S-sun far kızağı araştırıyorum hala.. Özelden cevaplayamadım, burdan yazayım bari.. Hem belki fazla kızağı olan biri burda çıkar..

Selamlar.
Gürsel

@gürsel

Gursel abi, s-sun olmasa da ben de bir adet far kizagi mevcut.. uyar mi bilmiyorum.. ayrintilariyla ilgili size bir ozel mesaj attim kontrol ederseniz sevinirim

@gürsel

Gürsel Ustam slm.
İronman arge, levazımat bürosu sizinle gurur duyar.

Ben eminim ki sizin koltuğun arkasına sıkışmış bir tane olabilir:eek: :D :D :D

Kızağımızı tez vakitte bekler, selam ve saygılar sunarız. :) :) :)

Geri