Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

TEMA Vakfı =Önemli=

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba,
TEMA Vakfı'nın yeni bir kampanyası var belki duymuşsunuzdur. Türkiye için 100 Milyon Mesaj adında bir kampanya. Bu kampanya size cebinizden 1 kuruş dahi çıkmadan TEMA vakfına katkıda bulunma şansı tanıyor. Öyle ki, aşağıdaki linkte bulunan formu doldurup gönderdiğinizde size mail ve SMS yolu ile bir takım reklamlar geliyor. Sanırım bir ay süre içerisinde 20 adetti tam emin değilim çünkü ben üye olalı baya oldu. Bu mesaj ve maillerde reklamları bulunan firmalar da reklamlarının ulaştığı kişi sayısı ile doğru orantılı olarak TEMA Vakfı'na bağış yapıyorlar. TEMA tüm kişsel bilgilerinizin gizli tutulacağına dair garanti veriyor. Zaten bu ülkede TEMA gibi güvenilir olan pek az kuruluş kaldı.
Çevre dostu her bisikletçi arkadaşımı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Bana gelen mailde şu anda 77bin üyeye ulaşıldığını söylüyor. Hepimizin çabası ile bu aile daha da büyüyebilir. Ayağımıza gelen bu sosyal sorumluluk fırsatını değerlendirmeliyiz diyorum.
Kayıt için (link) linkini kullanabilirsiniz. (Bu TEMA tarafından bana gönderilen davet linki).
Detaylı bilgiyi aynı adreste bulabilirsiniz.
Hepinize şimdiden teşekkürler.

Scudo
Çok az gösterim olmuş (7). Mesajımın yeniden dikkat çekmesi açısından bu mesajı yazıyorum...

haliliozturk beycigim, bu mail gruplarda cok fazla donmustu, belki ondandir.. neyse ben de sohbet maali birseyler karalayayimda dusmesin siralamadan :D

ha, bir de bende sayfa acilmiyor.. belki yogunluktandir ;)

ama bu aciliyo :D

(link)

bir de benim bu projeye katildiktan sonra icime kurt dusmustu, yahu bu sitedeki adamlar araci, acaba para gercekten TEMAya gidiyor mu, 20 sms mesaji 9 mese tohumundan daha fazla etmez mi vs vs gibi.. ama TEMA yukarida verdigim linkte ayni zamanda bir aciklama da yapmis, eger sayfanin sonuna dogru giderseniz, onu da goruyorsunuz.. cep telefonunuza mesaj istemezseniz, alternatif bir sekilde TEMAya bagista da bulunabiliyorsunuz (cok cuzi rakamlar, 1.5 YTL ile 5 YTL arasi :) ) o vakit bir de sertifikaniz oluyor :p

Aman Tanrı'm :eek:. Bana sadece tek bir kayanktan gelmişti (lisemin mail grubu) ben de niçin foruma koymuyorum diyerek gece gece açtım konuyu :). Hay Allah...

teşekkürler.. bizde denizlide toplum gönüllüleri olarak bu konuda çalışmıştık.denizlideki iş adamaları-tema-tog işbirliği gibi bişey.pek tutmadı ,malum duyarsızlık. yinede teşekkürler.deneyeceğim
saygılar...

Geri