Scudo Sports

Televizyonda Bisiklet Programı Duyuruları

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Tepki
627
Herkese merhaba, benim gibi televizyondan uzak insanlar için TV'de gösterilecek olan bisikletle ilgili programlarını bu başlık altında haber verebilirseniz, çok sevinirim. Düzenlenen hiç bir yarışı TV'den izleyemiyorum, ya unutuyorum, ya da haberim olmuyor... İlginize şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
Aşağıda bahsi geçen yayını izleyebilen oldu mu ?

@sponsorluk.gov.tr

Bir de forumda daha önce duyurulmuştu ama bu konu altında da bulunsun. Federasyonun sitesinde Emre Yıldırım'ın imzasıyla aşağıdaki haber yer alıyor.

@Emre Yıldırım - 21 Aralık 2006 - bisikletfederasyonu.gov.tr

Fırat bey selamlar,

Bu ara eğer bitmedi ise İtalya bisiklet turu (Giro) Eurosporttan yayınlanıyor. Hafta içi hergün öğleden sonra canlı yayında veriyorlar. Çalışan biri olarak ancak haftasonu etaplarını seyredebildim. Zevkli oluyor tavsiye ederim.

italya Turu'nun 2 etabı kaldı.Seyretmek istersen bugün ve yarın 20. ve 21. etaplar var..Eurosport'ta Türkiye saati ile 16.00-17.00 da başlıyor..(iki saat arasında değişebiliyor)

İlginize çok teşekkür ederim. Bu başlığı güncel tutup, tv'de yayınlanacak program duyurularını buradan yaparsak çok memnun olurum... özellikle Kapodokya yarışlarını heyecanla bekliyorum.

zaten başıma bu bisiklet belasını saran da eurosport oldu.
97 de tdf yi gördüm kanallarda dolaşırken. tayt giymiş koca koca adamlar...
sarı taytlı kel başa şimşir bandanasıyla pantani, pembe taytlı koca g**lü ullrich...
nasıl bi mücadeleydi... nefesimi tutmuştum izlerken... çakılıp kalmıştım ekrana...

@tırt kaptan

12-15 Temmuz 2007 tarihlerinde göreme'de yapılacak Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası TRT’den 4 gün canlı yayınlanacak.Gelemeyenler kesin izlesin

@ismailağıllı

Mutlaka....Teşekkürler...
Katılan herkese başarılar...

Bu konuya duyarlılık gösterip mesaj atan herkese çok teşekkürler. Göreme yarışları saat kaçta yayınlanacak bilginiz var mı?

@tırt kaptan

kesin olmamakla birlikte % 90 bu saattlerde yayınlanacaktır :)

12.07.2007 saat 15.00 Avrupa Şampiyonası Takım Zamana Karşı Team Relay

13.07.2007 saat 10.00 Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası Junior F
13.30 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası Junior M

14.07.2007 saat 10.00 Bayanlar Avrupa Şampiyonası Under 23F
saat13.30 Erkekler Avrupa Şampiyonası Under 23M

15.07.2007 saat 10.00 Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonası Elite F
saat 13.30 Büyük Erkekler Avrupa Şampiyonası Elite M

Arkadaşlar Karadeniz Oyunlarında bisiklet yarışları yayınlanacak mı? bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla, 1. Karadeniz Oyunlarında " Toplu Spor " dalları ( numune olarak atletizm ve yüzme ) dışında, hiç bir spor müsabakası televizyondan yayınlanmayacak...
(link)

Geri