Scudo Sports

Tekirdağda kalınabilecek kamp alanı?

Tepki
10
Arkadaşlar herkese merhabalar.Önümüzdeki günlerde İstanbul-Tekirdağ-İstanbul turu yapmak istiyoruz.2 veya 3 kişi olacağız.Çadırımız 2 veya 3 bisiklet eşyalarımız vs ile birlikte 1-2 veya 3 gecelik bir kamp yapmak istiyoruz.Fakat yanımızdaki bisikletlerin güvende olmasını isitiyorum.Dolayısıyla Tekirdağ merkeze yakın kalabileceğimiz uygun temiz ve güvenli bir kamping yeri bilenlerin yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Merkez de pek uygun yerler yok ama biraz uzaklaşabilirseniz Kumbağ gibi çok güzel kamp yerleri bulabilirsiniz.

Eski salat fabrikası karşısında sahil kenarında var bir yer. Tekirdağ'a 15 km uzaklıkta. İstanbul yolu üstünde..
Uçmakdere gayet güvenlidir kuş bile geçmez :). Fakat biraz uzak
Kiraz festivali dolayısıyla sahilde çadır kuranlar var. Köfteciler, pazarcılar çadırda kalıyor. Belki olabilir :confused:

Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ederim.Peki istanbula tekirdağ istikametini bitirince Tekirdağ'dan ipsala sınır kapısında kadar olan güzergah üzerinde kalınacak yerler var mı ?Bu konuda bilginiz var mı?

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Keşanda Hakan EŞME ile görüşün muhakkak yardımcı olur.forumdan ulaşabilirsiniz dilerseniz numarasını özelden yazabilirim size.1 günde alırsınız Tekirdağ-Keşan arasını 80 km mesafedir.

geçen pazar sıkı bir kankamla tekirdağ yaptık..denize girdik tabi..yeni çiftliğe kadar gittik buraya kadar kamping veya türevi bir merkez göremedik...ben paralı yolu tavsiye ediyorum..daha geniş emniyet şeridi ve kaymak asfaltta 80 km hızla ilerlemekk :)

Geri