Scudo Sports

Tekirdağ

hemen bi açıklama yapıyım :)
Türkçe isim olarak..
en baştan Hooligan's(sokak serserileri) dedik öyle devam ettik biraz daha kafa yorduktan sonra Holy-Gun's(kutsal Silahlar) olarak çıkı verdi.
şimdide huzurunuza sunuyoruz..
teşekkürler.. ;)

Scudo
emre çerkeze gelince haber ver yapalım bi organizasyon

Beyler burgazda toplanalım. ben babaeskiden umut. herkese selam

@bmehmetyavuz

abicm bende tekirdağlıyım yaşım 16.bisikleti çok seviyorum.tekirdağda doqru düzgün malzeme satanb bildiğiniz bir yer varmı nereden kaliteli bir alışveriş yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
umut havalar biraz daha düzelsin ufak organizasyonlar yapıcaz

Çerkezköyde ilçe merkezinde oturuyorum. Şahin'in dükkana yakın.Yaklaşık 23 yıldır bisiklete binmiyorum, 15 Nisanda bir Sedona Borla alacağım ve spor amaçlı binmeye başlayacağım. Salcano Easy ile bir organize turu yapmaya kalktım (7 km), çok yoruldum, öldüm bittim.
Forma girmek için tavsiyeniz nedir.?
Yani yorulmadan nasıl kullanabiliriz, bir de gerçekten bu selelere alışılıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Merhaba arkadaşlar çorludan tura çıkanlar yok mu hiç ?
Yaz geldi artık, müsait olduğum zamanlar haftada 2, 3 kez sabah yada akşam ne zaman vakit bulabilirsem havaalanına kadar gidip geliyorum, izinlerimizde eşimle çıkıyoruz, vs. vs.

Evet yok mu kimse, tura çıkan ? :)

Neyse herkeze kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
İsterseniz birlikte cıkabiliriz.5 ten sonra uygun oluorum.haftaya lüleburgazdan getirmeye düşünüorum bisikletimi.Her akşam cıkarım diye düşünüorum.
Tel:545 722 03 79 Haftaya ararsanız birlikte bişeyler yaparız

• Beğen
Tepkiler: burak gezer
merhaba arkadaşlar ben kapaklıda oturuyorum bir aksaklık olmazsa 11 nisanda
GEOTECH ASCENT ALIVIO
GEOTECH NEON ACERA
kron XC 1000
sedona borla

bu bisikletlerden birini alacağım ...

görüşmek dileği ile

çerkezköyede gelin beraber pedallıyalım arkadaşklar

Geçmiş olsun, İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...

Seneler önce başlayan bisiklet tutkum zamanla yerini motorsiklete bırakmıştı, şimdi birazda alınan kiloların etkisiyle ve zamanımın uygun olması nedeniyle bisiklete binmeye başladım. Şimdilik arkadaşımın bana verdiği bisikletle idare ediyorum ama salcona hector tarzı amortisörlü bir başlangıç bisikleti almak istiyorum.
Ülkemizde motorsikletlere bile saygı duymayan şöförlerin biz bisiklet kullananları hiç önemsemediklerini hesaba katarak herkese güvenli ve keyifli şürüşler...

Bisiklete trafikte saygı duyulmadığı bazı yerlerde zaman zaman oluyor , daha çok kalabalık gruplar halinde dolaşmak hem daha zevkli hemde daha güvenli oluyor. Çorluda geziler düzenleyen bir bisiklet grubu var, arkadaşlarla tanışıp birlikte pedallayabilirsiniz aslında. Salcano Hector almanızı önermem. Hem çift süspansiyon hemde 24 jant oluşu sizi fazlasıyla yoracaktır. Onun yerine Salcano Ng 650 yada diğer markaların başlangıç bisikletlerine bakmanızda yarar olacaktır düşüncesindeyim...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
@uğur kocaağa

Bende fikirlerinize katılıyorum her zaman için kalabalık gezmek çok daha güvenli ve rahat zaten bu forumda bulunma nedenimde bu diyebiliriz :)
Salcano Hector 26 jant modelleride mevcut bunu almayı düşünüyorum ama süspansiyonun yorgunluğa etkisini bağdaştıramadım.
Aslında modeller şunlar ama 3 5 fazla ver diyerekten çıta gittikçe yükseliyor
Salcano Hector 26 : 235 TL
Bianchi Scorpion 26 : 308 TL
Salcano Ng 650 26 : 365 TL

Süspansiyon hem fazladan ağırlık, hemde falzdan esneme yaparak sizi haddinden fazla yoracaktır. Ng 650 ise aleminyum bir kadro ve çift kat jantlara sahip olduğu için sizi hem daha az yoracak, hemde daha az jant akordu gerektirecektir. Karar sizin ama bnce 3-5 için Kalitesiz bir bisiklet almaktansa en azından aleminyum kadrolu ng 650 yi alarak farkı hissedin derim...

Birde şu linkte ng 700 gördüm fiyat olarakta 305 TL istiyorlar ama bu eski seriden mi? Tercih edilir mi?
Salcano kendi web sayfasında bu model yok çünkü.
(link)

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
Siz bence forumda biraz araştırma yapın ve diğer arkadaşlarada danışın. Eğer bir kişi dahi çift süspansiyon bisiklet almanızı tavsiye ederse gidip hemen alın. Anlatmamda mı sorun var anlamıyorum, siz kendi iyiliğiniz için sadece ön süspansiyonu olan bir model tercih edin. Çift süspansiyon bisiklet çok çok iyi pahalı bir model olmadığı zürece eziyetten başka birşey değildir...

Geri