Scudo Sports

Tekirdağ

tamam hocam sabah 7 de tam baykallar durağında sizi bekliyor olacağım!
yarın görüşmek üzere!

Scudo
Yarın sabah 07:00'da ofis silolarının önünde grubu bekleyeceğim. Telefon numaraları;

Benim : 0 505 299 70 97
Serkan KARACA : 0 505 484 95 95

Saygılar.

selam eczanede tanıştığım alper sayesinde üye oldum..ona teşekkür ediyorum.bende bir arkadaşıma söyledim oda üye oldu.ilk fırsatta turlara katılmayı düşünüyoruz:)

bende tekirdağda pedaş çeviriyorum ama size ayak uydurabilirmiyim bilmiyorum
bu güne kadar mesaj yazmamamın sebebi seni kahale almamak değil foruma yeni yeni ısınmak

iyi günler
bende iki yıldır tekirdağda pedal çeviriyorum
aslında sadece iki yıldır pedal çeviriyorum
tekirdağda sayı az diyorlar ama bence hiç de öyle değil
ben eşimle uçmakdereye kadar gidip geliyorum
ekibin bu kadar istekli olmasına cok sevindim
organizasyonunuzdan haberdar olsaydım yine katılamazdım ama sabah sizi selamlardım.
biz 5 kişiyiz ama 3 ü uzun yola çıkıyor
ikisi kısa turlarda
kumbağa falan çıkıyorlar
msn den ekledim umarım eklersiniz

KASK ve eldiven konusunda gereksiz diyen arkadaşlar var ama faydasını görmek için illa kaza yapmaya gerek yok!!!
kasklı ve kasksız kullandığınızda sürücülerin ve yayaların tepkisini bir ölçün ne kadar fark ediyor.

• Beğen
Tepkiler: bmehmetyavuz
hocam gastroenterit olduğumdan gelemedim bugünkü gezinize sabah kalktım 7 de serkan abi yi karşıladım da baktım emin olamadım yarın fln akşamüstü kısa turlar düzenleyelim diosanız olabilir bugün iyi oldum kusura bakmayın arkadaşlar:( bir de fotoğraflarınızı paylaşırsanız sevinirim!

• Beğen
Fahri Bey sağlık olsun. Hep hep yek gelecek değil ya! Elbet dü şeşte gelir, birlikte pedal çevirme şansı yakalarız.
Merhaba İbrahim Bey, inşAllah birgün denk gelir birlikte pedal çevirebiliriz. Kask konusunda düşüncem; Bu konuda şanslı olduğumuzu ve kaska alışmış bir şehirde yaşadığımızı düşünüyorum. Daha hiç olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım, aksine insanlar bisiklet kaskı takan insanlara profosyenel gözüyle bakıp, yarışta olup olmadığımız öğrenmek istiyorlar. Buda bence çok sevindirici...
Alper sabah mesajını gördüm, gelmiş geçmesin olsun. Kısmette olmayınca olmuyor işte... Artık birdaha ki sefere inşAllah diyelim...
Samet hayırdır sen neden gelmedin ? ;)

Son olarak arkadaşlar, tur sorunsuz, kaza bela yaşanmadan, keyifli bir biçimde sonladı. Tura 3 kişi çıktık ve Barbaros rampasında Çerkezköy'den Gökhan arkadaşımız bize yetişerek ekibe katıldı. Kendisi İstanbul Dağcılık Klübünden Uçmak Dere'ye yamaç paraşütü atlamaya gelecek arkadaşlarıyla iki günlük kamp kurmak için sözleşmiş, bizim yazılarımızı da okuyunca Uçmakdere atlama rampasına kadar bizimle yolculuk yapmak üzere yola çıkmış. Buradan kendisine selamlarımı iletir ayrıca kendisiyle tanıştığımıza çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. İyi ki gelmiş ve iyi bir arkadaş edinmişiz. Fotoğraf konusunda üzülerek söylerim ki bu sefer hiçbirimiz fotoğraf makinası almamışız. Gökhan'ın yanında fotoğraf makinası vardı ancak onunki de anlam veremediğimiz bir şekilde çalışmamakta inat etti... Rotamız Tekirdağ-Barbaros-Naip-Mermer-Yeniköy-Uçmakdere Yamaç Paraşütü atlama rampası olarak gerçekleşti.
Saygılar...

Bu arada konuyu açan arkadaşımız Ünal Bey, hiç ortalarda gözükmüyor! Ünal Bey, sizi de turlarda aramızda görmek isteriz...
Saygılar...

Bu arada ,ben bu kask ve eldiven işini hala halledemedim.Tekirdağ'da nereden satın alabilirim?

Migrosta bisiklet kaskı satılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3 farklı model vardı. Biz kask ve eldivenlerimizi Muratlı Caddesi üzerindeki bianchi yetkili servisinden aldık.
Saygılar.

teşekkür ederim mehmet abi valla kısmet olmadı.. ben migrosta satılanları inceledim gerçekten dandik.. bence güvenlik konusunda biraz paranıza kıyın kaliteli birşey alın edirne ye yolunuz düşerse delta bisiklette satılıyor ama burada satıldığı yeri bilmiyorum.. zaten geotech markalılar 50 ytl fln ve süngerleri migrostakiler gibi dandik değil..
çarşamba günü bulgaristan'a gidiyorm 28 günlüğüne aranızda olamayacğım inş bu süre içinde güzel geziler yaparsınız!bu arada hergün akşam 7 8 gibi dolaşmaya çıkıyorum arkadaşla sahile fln eğer gelmek isteyen olursa bana ulaşabilir!

@bmehmetyavuz

Bende aynı konudan bahsetmek istedim mehmet bey; kasklı olunca daha fazla yol veriliyor va daha az korna sesi duyuyorum.Kıyafetleri tamamlarsak daha iyi olacak ama yavaş yavaş inşallah.Çorlu kipada pedli şort satıyorlardı ama kalmamış olabilir baya faydalı oluyor.Organizasyonlarınaza katılmak isterim fakat meslekten dolayı sizin kadar müsait olamayabilirim fakat vaktinde haberim olursa bütün planımı size göre yaparım.Tabi hızınız nasıl bilemiyorum umarım sizi yavaşlatmam.Mail adresim ibrahimyoruk96@mynet.com MSN yasakyayin fakat pek açmıyorum.

• Beğen
@ali alper uyar

anladığım kadarıyla baykallar civarında oturuyorsunuz bende migrosun hemen yanındayım.hafta sonu akşamları ancak size takılabilirim ancak bisikletim çok iyi bi şey sayılmaz:)birde muratlı cad.de bianchi nerede tabii edirnede ki delta bisikletin yerinide öğrenmek isterim.bunları söylerken şunu da belirteyim kesinlikle sizi yavaşlatırım:)

@bmehmetyavuz

çok teşekkür ederim Mehmet
ben de sizleri tanıdığıma çok memnun oldum
gayet keyifi bir tur oldu. muhabbet ile o tepelere nasıl çıktığımızı anlamadım.

pazar sabah Zirve grubundan ayırılıp Uçmakdere-Şarköy arasını pedalladım. Bisiklet için mükemmel bir parkur. Hiç acele etmeyip her merkezin sokaklarını turladım, keşif yaptım. Pek çok not aldım. Burası sık ziyaret etmek istediğim bir bölge. Şarköy'de önceden sözleştiğimiz İbrahim abimiz beni karşıladı ve tanıştık. Kendisi yakında yaklaşık 1 ay olarak düşündüğü bir Karadeniz turuna çıkıyor.

yeni turlarda görüşmek üzere...

• Beğen
@emre sözübek

Bizim gruptan sadece Serkan migros tarafından oturyor, ancak hafta sonu akşamları maalesef tura çıkamıyoruz. Genelde tur için Cumartesi sabahını tercih ediyoruz, pazar günü dinlenmek için vakit kalması maksadıyla.
Yavaşlatma konusunda bizim de çok hızlı olduğumuz söylenmez, sonuçta ağır mtb lerle yol yapmaya çalışıyoruz, kendi çapımızda ...
Bu cumartesi günü için de Lüleburgaz'a gitmeyi düşünüyoruz ancak maalesef daha tam netleşmedi. Bir daha ki hafta sonu içinde bir terslik çıkmazsa bisikletleri otobüsle Edirneye götürüp :D , turistik bir Edirne gezisi yapmayı düşünüyoruz.
Saygılar.

Yok önemli değil biz sabah turları yapmayı düşünüyorus.Sahil kumbağ topağaç barbaros altınova gibi. Daha uluşamadım kimseye nezaman bulaşacaz arkadaşlar.

SAYGILARIMLA ...

street-street@windowslive.com

Geri