Scudo Sports

Tekirdağ

yarın kaçta yapıyoruz organizasyonu saati belirtmemişsinz acaba?
telefonum 05557008987 haberleşelim? telefonla msj atarak sölerseniz çok sevinirm burda internetim yokta?

Scudo
Arkadaşlar bugün yapılacak olan Uçmakdere turu iptal olmuştur. Gelecek Cumartesi bir aksilik olmaz ise gidilecektir. Netleşince katılmak isteyenlere buradan bilgi verilecektir.
@FAHRİ AYTAÇ

Fahri Bey, bizim donanım olarak sizden tek farkımız bir kask ve eldivenden ibaret . Onlar da 50 tl gibi bir rakama rahatlıkla elde edilebiliyor, bence gözünüzde büyütmeyin. Acemilik konusunda inanın bizim grubumuzunda sizden kalır yanı yoktur ancak istedikten ve azim ettikten sonra bir şekilde başarılabiliyor diye düşünüyorum. Maksat spor ve eğlence olsun. Gerisi zaten hikaye...
Saygılar...

@bmehmetyavuz

keşke akşamdan belirtseydiniz ya internetim olmadğı için interneti olan arkadaşları rahatsız edip durdum dün gece:( gecen hafta sizin yaptığınız turu tek başıma yaptım dediğiniz yerdeki köpekler beni de kovaladı ama bisikletten inip lastiklerin de dönmesini engelleyince kovalama ihtiyacı duymadılar ayrıca naip - inecek köyü tarafına giden arkadaşlara tavsiem yanlarında bol bol su bulundursunlar suyum kalmadı o öğle sıcağında bayılıyordum az kalsın oralarda cumartesi görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: serkan karaca
Alper abi cumartesi günümü tur? Eğer öyle ise mekan zamanı söylermisin gelmeyi düşünüyorum benimkinde bi sorun çıkmassa!!:s

MEHMET ABİ;
BU HAFTA YAPILACAK TURUNUZDA BENDE YER ALMAK,SİZİNLE BERABER PEDAL ÇEVİRMEK İSTİYORUM.
YER VE ZAMANI BELİRTİRSENİZ BİR KAÇ GÜN ÖNCEDEN KENDİMİZİ AYARLAMAKTA ZORLUK ÇEKMEYELİM.AYRICA SAYI OLARAK FAZLA KATILIM OLURSA BU ORGANİZASYONLARIN DAHA FAZLA TADINI ÇIKARTIRIZ.
EN AZINDAN HAFTADA 1GÜN YAPABİLİRSEK NE MUTLU BİZE...
TURUNUZDA BENDE YER ALMAK İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER..
Saygılar...

toplam mesafe uzunluğunu belirtirseniz ben de katılmak isterim ayrıca buluşma yerini de bildirirseniz

merhaba arkadaşlar,
İleride burada gerçekleştirmeyi planladığımız bir bisiklet turu var. Ben belki öncesinde bir keşif turu da yapabilirim. Yol düz zaten, o anlamda değil de; görülesi yerler, tadılası tatlar, tanışılası insanlar, doğada veya şehirde güzel mola mekanları, vb. anlamında...
Bu hat için önerilerinizi bekliyorum lütfen. Biraz genişletme olasılığımız da var. Naipköy'den başlatıp Gelibolu'ya kadar da uzatabiliriz mesela.

Farklı rotalar için de benzer yardımlarınızı isteyeceğim. Bu bilgileri blogumda toplayıp hepimiz için iyi bir veritabanı oluşturacağım.

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
sevgiyle

cumartesı pazar olursa katılmak isterim sana uçmak dereyi bende merak ediyorum ....

ARKADAŞLAR, TURUMUZA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN GEZİ PROGRAMIMIZ;
SABAH 07:00 TEKİRDAĞDAN ÇIKIŞ
YOL GÜZARGAHI :100.YIL T.M.O SİLOLARIN ÖNÜ TOPLANIŞ (ALT YOL)
ALTINOVA-BARBAROS-NAİP
(naip meydAn kahvesinde kahvaltı)
ARDINDAN MERMER KÖYÜ,ZORLU TIRMANIŞIN ARDINDAN YENİKÖY-UÇMAKDERE VE PERFORMANSA GÖRE GERİSİ GELEBİLİR.
DİYE PLANLIYORUZ..
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
ArkadaŞlar Tam Mesafeyİ Tahmİnİ 35-40 Km Arasi TekİrdaĞ Mermer 25km.mermer YenİkÖy 6 K.m.gerİsİ 7-8 Km Tahmİnİ Bİr Mesafe.ayrica Cumartesİ GÜnÜ Unutmadan EtkİnlİĞİmİzİ GerÇekleŞtİreceĞİz.gelecek ArkdaŞlar Buradan Bİze UlaŞabİlİr.

tamam hocam TMÖ önünde mi toplanacağız?isterseniz islam büfe nin orda toplanalm daha iyi olur?

Yine hepyek geldi(!).Cumartesi bir arkadaşın oğlunun sünnet töreni için İstanbul'da olmam gerekiyor.Bakalım sizlerle tanışmak ne zaman kısmet olacak?Sahi....Pazar günü için düşünülen bir tur olabilir mi?(fahtac@hotmail.com)

Abiler bu cumartesi kesin hepiniz ile tanışıcam bütün haftamı cumartesiye göre ayarladım.Hele Alper abiyle çok tanışmak istiyorum.Alper abi bence her böyle gelebilecek olanlarla bi kumbağ turu sahil turu filan yapalım nedersin? Akşam üstü saatlerinde...

SAYGILARIMLA...

Tekirdağlı dostlar coşmuş bir kere, birlikteliğinize inanın çok sevindim. Kask, eldiven konusunda hassas davranıp edinen dostlara ise teşekkür ediyorum. 2 kez gidonun üstünden uçunca anlıyor insan ne işe yaradığını. Yaz sezonunda olmasada sonbaharda bir gezinize keşan'lı bisiklet dostlarımı da alıp geleceğimi umuyorum. Gezi ve turlarda nedense hemen herkes korkuyor acab çıkarabilirmiyim diyerekten. Ancak bu tür gezilerin en önemli kuralı grubun en yavaşına uyum sağlamaktır. Kimse bir yere yetişmiyor yada gidilecek yer kaçmıyor değil mi? Performans yapacak arkadaş var ise o ayrı bir yerde ayrı bir zamanda yapacak antrenesini. Aslında bende Tekirdağ'a yabancı değilim kızkardeşim orada evli. Yeğenimin biri Judo takımınızda. Küçük olan ise bana hep sorup duruyor binen var mı diye, işte şimdi binen var diyeceğim. Belki sayenizde aşırı kilolarından da kurtulur.
Sevgiyle Sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: bmehmetyavuz
Saat 07:00 itibarı ile MİGROS tarfından toplanarak gelicez...
HÜSEYİN PEHLİVAN HEYKELİ,İSLAM BÜFE,YELKEN KULUBÜ ordan TOPRAK MAHSÜLLERİ ÖNÜ diye düşünüyoruz..
görüşmek üzere...

Geri