Scudo Sports

Tekirdağ

Merhabalar, iş yerinde msn kullanamıyorum, ancak akşamları açabiliyorum. Msn adresim bmyavuz@hotmail.com yarın sabah 9'da İnecek yapacağız. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu arada ö.m atamıyorum 50 mesaj yazmam gerekiyorumuş ;)
Saygılar...

Scudo
@kcuk_

bahsettiğin tuğla fabrikaları kapalı olmasına rağmen başı boş köpekler kendilerine mesken edinmiş durumdalar hala.

naip köyünün ortasında oldukça geniş ağaçlar var,onların önünde resim çektişrmenizi tavsiye ederim. bunlara ek olarakta köyde meşhur güllaççı hasibe teyze var,oldukça yaşlı ama çok hoş bir muhabbeti vardı,vaktiniz varsa uğrayıp bir bardak ayranını içersiniz.

okulun önünden geçtikten sonra sağ tarafta kavak ağaçları göreceksiniz,bu ağaçların altından dere geçmektedir.derenin hemen kenarında sizi bol bol kiraz ağaçları karşılıyacak. tadına bakmadan geçmek olmaz.

şimdiden sizlere iyi eğlenceler dilerim.

@praetor

hocam asıl o bölgede takın orayı son derece özensiz yapmış o yolu kafanıza çakıl taşı çarpabilir giderken millet geniş yol diye bir de hızlı gidiyor aman bir arkadaş böle dedi diye galeyana gelmeyin

• Beğen
Tepkiler: bmehmetyavuz
mehmet abi arkadasları inecikten uçmakdereye çıkar ordanda mermerden direk orman yolundan kumbağa ... bu arada arkadaşlar kask takma konusunda o yolda takılır takılmaz diye bir sey demiyecegim yarın gezinizde mehmet abiyi görürsünüz yada suat abi gelirse ...

• Beğen
Tepkiler: bmehmetyavuz
@kcuk_

Selamlar, mutlaka önerinizi diğer arkadaşlara ileteceğim. İnş. yarın sabah yoğun yağmur yağışı devam etmez de, planlarımız suya düşmez. Tura katılmak isteyen arkadaşlar saat 09:00'da Altınova kavşağı(yaman otel önünde) hazır bulunsun.
Saygılar.

ist'ten ayda bir defa hafta sonları tekirdağa geliyorum. bisikleti de arabanın arkasına atıyorum. bu hafta çerkezköy'den de iki arkadaşla beraber altınova'dan başlayıp uçmakdere planlıyoruz. pazar sabah-öğlen o yollarda olacak arkadaşlar varmı.? bisikletle ilk defa geçeceğiz öneri/tavsiyeleriniz? (07.06.09 Pazar günü için)

@gezerfen

Önerim: yapmayın, etmeyin :)
Bölgenin en zorlu parkurlarından biri orası. Önemli bölümünde bisiklet elde gitmek zorunda kalabilirsiniz.

Şu güzel olur: uçmakdere'ye kadar araçla gitme imkanı varsa, oradan itibaren mürefte-şarköy yapabilirsiniz.
denize sıfır, dümdüz, solda marmara adası manzarası...

Ayrıca bir öneri için özelden mesaj atıyorum

@kcuk_

İnecikten sonra, Oruçbeyli köyü, oradan Işıklar,Mermer, Naip yapıp, Tekirdağ'a dönüş yaptık. Gerçekten de mükemmel bir parkur imiş. Özellikler Işıklar, Mermer arasındaki 4 km lik iniş gerçekten herşeye değdi. Teşekkürler.
Saygılar...

Tekirdağ merkez olup bizimle beraber olup bir grup oluşturalım ilimizde çok bisikletçi var ama forumumuzda takılmıyorlar.:( Forumdakilerle beraber bi grup oluşturmak istiyoruz yollar grupsuz , arkadaşsız hiç çekilmiyor.:( Bu yüzden bizde diğer iller gibi bir grup oluşturmamız gereğini düşünüyorum.;) Eğer yollarda tek gitmemek istiyorsanız grubumuza katılarak bir yol ailesi oluşturalım.İstiyen konuya yazarak ister öm. yada street-street@windowslive.com ekleyerek konuşabiliriz.Hoşçakalın bol pedallar...atın.

SAYGILARIMLA...

Mehmet abi dünki turda fotoğraflarınız varsa çok görmek istiyorum.Forumumuza koyarsanız sevinirim.

SAYGILARIMLA...

@street-street

Yaw ben kahile (kaale) almak isterdim ama,İstanbul'dan çok zor olacak:(

Önemli değil abi ben bunu hoşgörüyle karşıladımda.Bisikletçileri bildiğim halde beni kahile almıyorlar ben onu üzülüyorum :(

Arkadaşlar bugün bizim sokağın buralardan bir sedona geçti.
Muhtemelen 2009 model Sedona idi. Ve benimki gibi beyazdı.
O arkadaş kendisini ifşa etmezse ... =)
Tanışmak isteriz.
Yalnızca 5 gün boyunca Çerkezköy'de kalabileceğim zira.

@bmehmetyavuz

çok güzel olmuş tek olduğum için geçen yaz yapmaya çekindim bunu yapmayı ama inşallah yazın birlikte böyle bir geziyi tekrarlarız fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok seviniriz:)

yoğun iş temposundan dolayı gezilere katılamadım kusura bakmayın arkadaşlar özellikle 2 haftadır hafta sonları yoğun mesai yapıyorum 20 haziran da izine cıkıyorum artık hep beraber turlarız
görüşmek üzere,
bol pedallı günler

arkadaşlar tekirdagda cok önceden de grup vardı tek sorun biraraya gelemiyorlardı yakında tekibike adlı sitemiz hayata gececek oradan bilgileri, gezileri öğrenebileceksiniz .BİSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

Geri