Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
@unalkutlu

Merhaba. Foruma hoşgeldin. Ben Çorlu'dayım. Çerkezköy'den arkadaşlar var bu civarda onlarla tanıştık ve birlikte turladık geçen sene. Umarım seninlede turlamak kısmet olur.

gercektende fiyat performans bakımından beni cok etkiledi.yaklaşık bir haftalık bir araştırmanın sonunda cok zor bir karar vererek büyül bir mutlulukla 303sv me kavuştum.kısa bir turun ardından tepkileri oldukça başarılı..
kullandıkca tekrar fikirlerimi beyan ederim.görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
--------------------------------------------------------------------------------

tekirdağ serdar züccaciyeden cok ilgi gösterdiler sağolsunlar.hemen servise gidip ilk servis hizmetini aldım.gerekli ayarlar yapıldı. ve işte karşımda.metin usta ile koyu bir sohbete daldık.tabi ben sabırsızlanıyorum bu arada.hemen bir kısa tur yaptım.mükemmel 16'' kadro cok iyi bana göre.eve kadar denedim tepkileri cok iyi kesinlıkle düşünmeden salcano diyorum...fiyat performans uyumu cok iyi.

Merhaba,
Bisikletiniz öncelikle hayırlı,uğurlu olsun..
Kazasız,belasız kullanmanız dileğiyle..
Rengi bu mu bilmiyorum fakat ne renk olursa olsun gerçekten güzel bir bisiklet almışsınız..
İyi günlerde pedallayın..Ve KASK takmayı ihmâl etmeyin..
Selamlar

gule gule iyi gunlerde kullanın bende bir salcano kullanıcısıyım. 1. edirne bisiklet şenliğinde sizin yeni aldığınız bisikletin aynısını kullanan arkadasla tanıstım. gayet guzeldi bisikleti... bir ara 3 salcano yan yana gittik 3üde farklıydı 2009-2008-2007 modeldi :)

hepinize teşekkür ediyorum tanıştığımıza nemnun oldum.bisikletimin rengi kırmızı beyaz.

tekirdağ da bisiklet kulübü var mı? arkadaşlar.varsa üye olup etkinliklere katılmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rasa
slm ben çerkezköyden ilter bende bu haftalarda bisiklet almayı düşünüyorum ama karar veremedim yol bisikletimi dağ bisikletimi alsam sizlerde yol sisikleti olan varmı karar vereemiyorum alıp biran önce katılmak istiyorum grubunuza

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
merhaba ben ilter çerkezköy merkezden bisiklet alcam bu haftalarda aklımda toğun olarak yol bisikleti var ama çerkezköyde fazla kullanan yok sizce yolmu alayım dağ bisikletimi biran önce bende katılmak istiyorum bisiklet turlarına

Merhaba arkadaşlar bende çorludan oturuyorum, eşimle bereber yeni aldık sayılır bsikletlerimizi, en yakın zamanda bizde katılmak isteriz, bu tarz turları çok seviyoruz ama eşimin biraz alışması gerek bsiklete şimdilik o kadar uzun yol gidemez ama işallah en kısa zamanda alıştıktan sonra tekrar yaparız bu tarz turlar.

• Beğen
@Ozan NİĞDELİOĞLU

Selamlar ,

Aramıza hoşgeldiniz

En yakında zamanda görüşmek dileyile

( Hafta sonları cmtesi-pazar Çorlu'dan İsa ile Ç.köy - Çorlu arası performans antrenmanlarına çıkıyoruz , Çorlu'da mola verdiğimiz oluyor , müsait bir zamanınızda sizinle tanışmaktan onur duyarız )

Teşekkürler ,

Erhan ÖZTÜRK
Çerkezköy

Bisikletseverlerin toplanması ne güzel, bende keşanda yaşıyorum ve bizde yavaş yavaş toplanmaya başladık. Bu yıl ilk kez şimdilik 4 kişiyiz. Ve Hakan kardeşim bizlerede tur gzergahları çıkarıyor. Şehir içi gezilerde ve trakya bisiklet topluluğunda fotolarıda görebilirsiniz.
Ozan Kardeşim, turlarda önemli olan en hızlıya uymak değildir. En hızlının en yavaşa uyum sağlaması önemlidir. Mesela geçtiğimiz ctesi ben 80 km yol yaptım arkadaşlarımla. Benim tempoma ayak uyduruyorlar. Ortalama hızımız 8-9 km 8.30 çıkış 18:00 benim turun bitimi. Zira 4-5 km lik yaklaşık 40 derece eğimli çıkışlarda vardı. İnişte 55 km ulaşan süratlerde yaptık. Zaman zaman yürüdükte. Günlük 15-20 km yaşınıza çok uygun bir mesafe ve düz bir yolda antrenmana başlayın, haftada 3 gün binin 1 ay sonra süper işler çıkarırsınız.
Bol pedallı günler
sevgiler

• Beğen
Sanırım yok, ancak hafta sonları yapılacak etkinliklere bende seve seve katılabilirim.
Saygılar.

merhabalar.mtb kullanıcıları toplu halde bir etkinlik düzenleriz artık.tanıştığımıza memnun oldum.bir grub oluşturalım diyorum.

bildiğim kadaryla yok çünkü tekirdağda doğru düzgün bisiklet kullanan sayısı çok az zaten..yazları tekirdağ da oluyorum eğer bir etkinlik yapalım derseniz bana uyar:)

Geri