Hep buradayım ben. Sadece kış uykusuna yatmıştım. Ama uyanışım hızlı oldu. Tek başına turlamaktayım iki haftadır. Ne zaman istersen birlikte bir antrenman yapabiliriz. Bu haftasonu olabilir mesela.
Sen sadece buluşma yerini ve zamanını haber ver gerisini takma kafana. Çerkezköy'de buluşabiliriz mesela yada başka neresi uygunsa artık. Görüşmek dileğiyle.
Bende burdayıım beyler, burdayıım da bu aralar pek fırsat bulamıyorum, araçla uğraşıyorum ama en kısa zamande işallah buluşup hem tanışırız, hem gezeriz vs. vs. neyse kendinize iyi bakın
Evet yarın müsaitim. Ancak sabahtan bazı işlerim var saat 11 gibi Çerkezköy Belediye Meydanında olabilirim.
Seni aradım ama cebin kapalıydı. Yarın seni tekrar ararım Çerkezköy'e gelince. Görüşmek üzere.
forum sitenize yeni üye oldum.tekirdağ'da yaşıyorum.yeni bir bisiklet alıcam dağ bisikleti. bakalım araştırıyorum bütçem 700 tl civarı salcano modelleri ağır basıyor.biraz daha araştırıyorum.ng303sv için yorumlarınız olabilirse sevinirim.önerilerinizi bekliyorum.