Scudo Sports

Tekirdağ

Çorlu'lular çoğalmaya başladı forumda çok güzel bu. Hoşgeldiniz foruma.

Scudo
Aramıza hoşgeldin.Doğru bir tercih yaptığından emin olabilirsin

dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı forum'umuza hoş geldiniz.

trakya bölgesinin hareketlendiğini görmek çok güzel.

Nerdesiniz kimse yok yaaavvv ?!? Bu civardaki bisiklet severler yaşıyor mu :p ?

Erhan ÖZTÜRK

Hep buradayım ben. Sadece kış uykusuna yatmıştım. Ama uyanışım hızlı oldu. Tek başına turlamaktayım iki haftadır. Ne zaman istersen birlikte bir antrenman yapabiliriz. Bu haftasonu olabilir mesela.

@İsa Mutlu

İsa selamlar ,

Bu hafta sonu olabilir . Havalar açıldı . Antrenmanlara kaldığımız yerden devam edelim .

Görüşmek dileyile kardeşim

Sen sadece buluşma yerini ve zamanını haber ver gerisini takma kafana. Çerkezköy'de buluşabiliriz mesela yada başka neresi uygunsa artık. Görüşmek dileğiyle.

@İsa Mutlu

Ok anlaştık o zaman benden haber bekle

Görüşmek dileyile

Bende burdayıım beyler, burdayıım da bu aralar pek fırsat bulamıyorum, araçla uğraşıyorum ama en kısa zamande işallah buluşup hem tanışırız, hem gezeriz vs. vs. neyse kendinize iyi bakın

@Ozan NİĞDELİOĞLU

En kısa zamanda tanışırız umarım. Birlikte turlamak güzel olur.

@İsa Mutlu

Yarın müsaitmisin , sabahtan antrenmana çıkabiliriz ?

@Ozan NİĞDELİOĞLU

Merhaba Ozan ,

Hoşgeldin aramıza en kısa zamanda taışmak dileyile

@delqn.izkrenov

Evet yarın müsaitim. Ancak sabahtan bazı işlerim var saat 11 gibi Çerkezköy Belediye Meydanında olabilirim.
Seni aradım ama cebin kapalıydı. Yarın seni tekrar ararım Çerkezköy'e gelince. Görüşmek üzere.

@İsa Mutlu

İsa msn de görüşelim . Ben telefon hattımı değiştirdim .

@Ozan NİĞDELİOĞLU

işallah , en kısa zamanda bir organizasyon yapalım

Görüşmek dileyile

Gökhan abi ve Şeref sizleride bekliyorum . Bu ara sesiniz soluğunuz çıkmıyor .

Yaşıyormusunuz ?

:) forum sitenize yeni üye oldum.tekirdağ'da yaşıyorum.yeni bir bisiklet alıcam dağ bisikleti. bakalım araştırıyorum bütçem 700 tl civarı salcano modelleri ağır basıyor.biraz daha araştırıyorum.ng303sv için yorumlarınız olabilirse sevinirim.önerilerinizi bekliyorum.

Geri